Van, aki frontint szed/szedett terhessége alatt?
Én nem tudtam aludni nélküli..halál komolyan. Ha nem vettem be, nem aludtam. Miután pozitívat teszteltem, nem vettem be a babám miatt. Hihetetlen módon mióta terhes vagyok, elalszom este magamtól (koppkoppkopp):D
6hkm
De jó neked.
Én csak ritkán szedtem felet a 0,25-ből elalváshoz,már szinte tényleg csak alkalomszerűen.
Most viszont 6 hetes vagyok én is,de az állandó hányinger,hányás,gyomorfájás miatt alig alszom napok óta.Az még nem lenne olyan nagy probléma,kibírom.Viszont sajnos van egy bizonyos szívritmus zavarom,ami attól tartok elő fog jönni a kimerültségtől és ha előjön szintén gyógyszert kéne bevennem(Verapamil),ami szerintem erősebb.Úgyhogy nem tudok okos lenni,mivel semmit nem szeretnék szedni,főleg az első 3 hónapban.Egyszer Czeizel Endre cikkében is olvastam,hogy a frontin kis adagban nem káros.
Na majd kedden megyek a dokimhoz és megbeszélem vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!