Aki vizsgázott terhessége alatt, hogyan élte meg? Tanácsok?
kicsit más terület, de én 37. hetesen tettem le a forgalmi vizsgát :) a KRESZT úgy kb. 14 hetesen, az elsősegélyt 16 hetesen. Persze ezekre kevesebbet kell tanulni, viszont kb. 200.000 Ft kiadás terhe lebegett felettem, és az érzés, hogy ha nem sikerül a forgalmi vizsga, akkor szülés után, több hetes kihagyással kell vele bajlódnom, ami majd még több idő lesz, és még több pénz. Voltak pillanatok a gyakorlati órák alatt, amikor kiborultam, hogy "nekem talán nem jár a jól megérdemelt kismama pihenés??" de aztán felszívtam magam, hogy márpedig sikerülnie kell. Persze elsőre meghúztak, nem empátia kérdése volt, igenis végig figyelembe vették hogy terhes vagyok: jobb időpontokat kaptam, gyakrabban mehetettem vezetni, mint más, és a sikeres vizsgámban is benne volt szerintem az, hogy a vizsgáztató látta, hogy nekem most ez az egyetlen esélyem hosszú ideig és később csak felejteni fogok.
Tudom, ez más típusú vizsga, de gondolom, te a stressz felőli részét kérded, hidd el nekem is épp elég stressz volt (mellette dolgoztam is a 36. hétig), de fizikailag nem voltam rosszul, nagyon jó, könnyű terhességem van/volt, nem volt se hányás, se rosszul lét, se görcsök. Ebből a szempontból tényleg olyan volt megélni mint nem terhesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!