Van itt olyan kismama/anyuka, aki egész terhessége alatt beteg volt?
Figyelt kérdés
Influenza szerű betegségre gondolok.
22hetes kismama vagyok. Nagyon el vagyok keseredve, mert nem tudom magam kikezelni.
Hiába írt az orvos többféle antibiotikumot,egyszerûen nem jövök helyre töle.
Félek, hogy a babámnak baja lesz és halálfélelmem van.
:(
mit tehetnék?
2014. jún. 10. 07:46
1/5 anonim válasza:
ua ezzel szenvedek én is, 5 hónap alatt a 4. durva betegség:S
homeopátiás cuccokat szedek, sima orrspray meg Panadol...a lányommal nem voltam beteges, most a fiammal lehet végig:(
20 hkm
2/5 anonim válasza:
Lehet,hogy hülye kérdés,de voltatok már allergia vizsgálaton?Nekem többféle allergiám is van és időnként influenzára hasonlító tüneteket produkál...
3/5 A kérdező kommentje:
Asztmám van és sokmindenre allergiás vagyok.
De allergia okozhat sárgás-zöldes váladékot?
Sajnos hiába szedek antibiotikumot rá, ilyet köhögök fel.
2014. jún. 10. 13:19
4/5 anonim válasza:
Ha zöld a valadek az baci:( nekem sarga de volt mar bacim is:S tuti nem allergia, ez vmi betegseg, soha nem is voltam allergias... Ja es a ferjem meg a lanyom is ua ilyen betegek most:( 1-es voltam
5/5 anonim válasza:
Akkor sajnos tényleg nem allergia.:-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!