Volt olyan aki xanaxot vagy frontint szedett terhesen?
Jaj már, 4-es, pont egy olyan anyuka aki szintén nyugtatót szed, ne írjon már ilyen paraszt dolgokat, hogy nem való neki gyerek, sok minden miatt lehet benzodiazepint szedni, van olyan is, ami nem pszichiátriai ok, pl. epilepszia, vagy nekem sima fájdalomcsillapítóként írták fel, idegi fájdalomra, de ha valaki mondjuk pánikbeteg, ettől még nyugodtan vállalhat gyereket, sok alkalmatlan anya éppen az "egészségesek" között van, egy ilyen kisebb mentális betegség miatt nem kell megijedni a terhességtől, amúgy is változtat rajta majd a terhesség, szülés hormondózisa, jó esetben jó irányban, de oda kell figyelni, főleg szülés után, mert azért az érzelmileg nagyon kimerítő időszak.
Kérdező! Beszélj a pszichiátereddel, van olyan gyógyszer amit lehet terhesen szedni, illetve én már a terhességem előtt elkezdtem csökkenteni az adagot, ezt javaslom neked is.
Én az első trimeszterben olyan marha fáradt voltam, a buszon el bírtam volna aludni állva. (Még nem látszott rajtam a terhesség, annál meg keményebbnek gondoltam magamat, hogy elkérjem valaki ülőhelyét.) Szóval egy emeletet nem tudtam lépcsőzni, meg kellett állnom pihenni félúton. Haza értem a munkából és elaludtam a kanapén. Megjött a férjem, vacsiztunk együtt és aludtam reggelig. Azért írom, ha veled is így lesz, nem lesz gondod az alvással. Mint a koala maci: bárhol, bármennyit. :D
Az első trimeszter végén ezek mind elmúltak...
Igen, ez szép és jó, de a terhességet megelőző időszakban sem ajánlatos már szedni ezeket, vagyis addig kezdenie kell magával valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!