Terhesen lehet folytatni a frontint?
Első vagyok, ezt most találtam: "A Frontin a terhesség első harmadában nem alkalmazható, mivel fokozza a magzati fejlődési rendellenességek előfordulási gyakoriságát, a terhesség további részében csak szigorú egyedi orvosi elbírálás után szedhető.
Szoptatás alatt nem szedhető, mivel az anyatejbe átjut."
Biztos vagyok benne, h van még más helyettesítője.
NEM!!!!!!!!!
Semmiképpen nem szedhető terhesség alatt semmilyen benzodiazepin, mert a magzatnál dependenciához vezet (floppy baby szindróma, érdemes rákeresni).
Orvos anyuka
Én a terhességem alatt lettem az és nekem kiírták, de nem szedtem. Nekem segített, ha a férjemmel kibeszéltem magamból a félelmeimet, ő pedig érzelmileg támogatott, segített, így gyógyszer nélkül túljutottam a rohamon.
Amúgy az orvost ilyenkor mindenképpen tájékoztatni kell róla és ő majd megmondja, hogy hogyan tovább.
A barátnőm (2éve) szedte végig a terhessége alatt, a dokija szerint azért lett (nem tutira) beteg a babája. Valami idegrendszeri betegsége van, nem tudom pontosan.
Nem tudom milyen pánikbeteg vagy, de szerintem bírd ki és ne szedj semmilyen szart.
25+4hkm
Pánikbeteg voltam/vagyok.
Frontine-t szedtem én is. Ahogy kiderült, hogy terhes vagyok, a doki letiltott róla.
Már 15 hónapos elmúlt a lányom és nem szedek gyógyszert. :)
Sokat segített a betegségemen, hogy gyerekem született.
remélem veled is így lesz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!