Most 6 hetes terhes vagyok, de pár hónap múlva ha minden jól megy elköltözünk. De ha elköltözünk Budapest peremére, akkor meg kellene szakítani a mostani terhesgondozásom és egy másik orvossal folytatni?
Köszönöm szépen!
Sajnos így is mint egy vadorzótól követelik a lakcímkártyámat hogy "ugye kerületi lakos vagyok??????" és ott lóg a levegőben: "mert ha nem, akkor....!"
Ezért tartok tőle, hogy ha elköltözünk és megint elkéri ez a szipirtyó (már elnézést) kartonzó a lakcímkártyámat, akkor nincs mentség, mehetek másik helyre.
És anno ugyanezt mondták a kórházra is, habár ott lenne fogadott szülésznőm, így gondolom - REMÉLEM- az megoldott lenne.
szia!
Én is úgy tudom , ahogy az első írja. Én pl. a 7. kerületben laktam, de egy másik kerületbe jártam.(mondjuk ott volt a tartózkodásim bejelentve) Nőgyógyászatban asszem nincs "területileg illetékes doki" , mint pl. a háziorvosnál.
Szabad orvos választásban van! Ezt te döntöd el,nem más!
Én se abban a kerületben járok dokihoz,ahol lakom,és nem is ott fogok szülni,ebből még nem volt gond.
Szerintem nem is kell szólni nekik.
Én vidéki-több száz km-re lévő állandó lakcímmel mentem XI ker sztk-ba dokihoz, ez a cím szerepel még most is a rendszerben, és az Imrében is így szültem, nem érdekelt senkit, 2 éve volt, nem szólt bele semmilyen szerv.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Akkor remélem ezekkel a "vehemens" asszisztensekkel sem lesz probléma :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!