Ti be mernétek válallni egy 5km-es sétát 38 hetes terhesen?
Figyelt kérdés
Holnap fociedzésre kellene vinni a fiamat de a férjem nem lesz itthon.muszáj lenne mennie mert vasárnap már meccse lesz és holnap kapná meg a ruhát.nem tudom be merjem e vállalni a sétát.minden nap kb 1 km-ert sétálok.2018. szept. 9. 13:16
1/25 anonim válasza:
Milyen idő lesz felétek? Nincs rokon vagy barát aki kisegitene járművel? Vagy tömegközlekedés?
2/25 A kérdező kommentje:
Sajnos oda nincs tömegközlekedés. 😕
2018. szept. 9. 13:19
3/25 A kérdező kommentje:
Nekem sajnos nincs jogsim.de jó időt mondd.
2018. szept. 9. 13:20
5/25 anonim válasza:
Ez nagyon egyedi döntés. Neked kell eldöntened mennyire vagy fitt. Valakinek nem ügy, másnak meg komoly megterhelés már ilyenkor. Szóval hiába mond itt bárki bármit, neked kell érezni.
6/25 A kérdező kommentje:
Úgy érzem hogy simán menne.lassú tempóban nem rohanva.
2018. szept. 9. 13:49
7/25 anonim válasza:
Meg ahogy írod is, szerintem hozzá vagy szokva.
Rágcsa víz magnézium legyen nálad😊
8/25 anonim válasza:
Tehát egy háromnegyed óra sétát? Persze.
9/25 anonim válasza:
Minden terhesség más, az első terhességem olyan volt, hogy na legbégéig bármennyit bírtam gyalogolni, meg sem kottyant, nem fájt, nem kéményedett, nem voltam fáradékony. A másodiknál valahogy úgy feküdt a baba, hogy az utolsó kb 3 hétben szinte egyáltalán nem bírtam menni, olyan volt mintha a medencecsontom szét akarna csúszni, minden lépés fájt. Na ezzel azt akarom mondani, hogy nehéz erre jó tanácsot adni, Te érzed.
10/25 babyboom567 válasza:
Mivel kb járni sem tudtam,egy 5 perces séta a kisboltig nekem 40 perc volt(+felöltözés készülődés,pisilés 40x,ez még 30 perc)annyira fájt a csípőm,meg a forgóm,ezért nekem ez nem is lenne kérdés.Nekem ez kb a lehetetlen kategória lett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!