Ti be mernétek válallni egy 5km-es sétát 38 hetes terhesen?
Figyelt kérdés
Holnap fociedzésre kellene vinni a fiamat de a férjem nem lesz itthon.muszáj lenne mennie mert vasárnap már meccse lesz és holnap kapná meg a ruhát.nem tudom be merjem e vállalni a sétát.minden nap kb 1 km-ert sétálok.2018. szept. 9. 13:16
21/25 anonim válasza:
Én 37 hetesen ikrekkel sétáltam tegnap 2 órát kb.
22/25 anonim válasza:
nem. 38 hetesen egy 30 perces séta után be is indult a szülésem. biztosan nem mennék, nem olyan fontos se az edzés se a meccs.
23/25 anonim válasza:
Hát,én nem vállalnám be, 36 hetes korom után már minden 3.lépésnél összecsuklottam. Többször "kiesett"a talpam alól a talaj,a boltig sem bírtam volna elmenni,de ez én vagyok. Neked megvan szokva. Egyébként több mint 40 perc. Írod hogy nem rohanva sétálsz,szép lassan több mint egy óra lesz az.
24/25 anonim válasza:
6 km-t sétáltam pont 38 hetesen a nagyszüleim házassági évfordulójára.
Negyven hetesen szültem, semmi sem történt sétakor, igazán lassabb se voltam, mint máskor.
25/25 anonim válasza:
Én nem merném bevállalni, annyit nem ér, hogy baj legyen belőle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!