Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti be mernétek válallni egy...

Ti be mernétek válallni egy 5km-es sétát 38 hetes terhesen?

Figyelt kérdés
Holnap fociedzésre kellene vinni a fiamat de a férjem nem lesz itthon.muszáj lenne mennie mert vasárnap már meccse lesz és holnap kapná meg a ruhát.nem tudom be merjem e vállalni a sétát.minden nap kb 1 km-ert sétálok.
2018. szept. 9. 13:16
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Én 37 hetesen ikrekkel sétáltam tegnap 2 órát kb.
2018. szept. 9. 19:36
 22/25 anonim ***** válasza:
nem. 38 hetesen egy 30 perces séta után be is indult a szülésem. biztosan nem mennék, nem olyan fontos se az edzés se a meccs.
2018. szept. 9. 20:45
 23/25 anonim ***** válasza:
Hát,én nem vállalnám be, 36 hetes korom után már minden 3.lépésnél összecsuklottam. Többször "kiesett"a talpam alól a talaj,a boltig sem bírtam volna elmenni,de ez én vagyok. Neked megvan szokva. Egyébként több mint 40 perc. Írod hogy nem rohanva sétálsz,szép lassan több mint egy óra lesz az.
2018. szept. 9. 20:47
 24/25 anonim ***** válasza:

6 km-t sétáltam pont 38 hetesen a nagyszüleim házassági évfordulójára.

Negyven hetesen szültem, semmi sem történt sétakor, igazán lassabb se voltam, mint máskor.

2018. szept. 9. 22:30
 25/25 anonim ***** válasza:
Én nem merném bevállalni, annyit nem ér, hogy baj legyen belőle
2018. szept. 10. 05:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!