Egy anyukának lehet a vetélés az oka, amiért nem akar babát válallni?
Figyelt kérdés
2018. jún. 26. 12:46
1/6 anonim válasza:
Lehet. Mint ahogy ezer más oka is lehet.
3/6 anonim válasza:
Egy ideig igen, én sem akartam a vetélés után pár hónapig, lelkileg is helyre kellett jönnöm és féltem is nehogy megint így járjak.
Ha emiatt viszont soha többé nem akar, az nem normális.
4/6 anonim válasza:
Úgy értem, hogy baromság emiatt nem vállalni babát, a legtöbb nőnek sajnos van ilyenben része. Nekem az első terhességem 23 hetesen szakadt meg, az azért keményebb, mint egy sima missed ab, ami aztán végképp hétköznapi dolog sajnos. Ettől persze lehet ok, de szerintem nagyon rossz döntés emiatt lemondani a gyermekvállalásról.
#2 voltam
5/6 anonim válasza:
Fizikailag is, érzelmileg is ki kell hevernie, nem szabad sürgetni. Viszont ha egy év után még mindig így érzi, akkor elakadt a gyászfolyamat, lehet, hogy terápia kell a feldolgozásához.
6/6 anonim válasza:
Mikor terhes lettem a kisfiammal veszélyeztetett voltam. Kórház, itthon fekvés, stb. Akkor úgy éreztem, ha vele történik valami biztos nem fogok bele még egyszer, nem bírnám. Hál istennek nem derült ki mi lett volna akkor. Szóval az én válaszom igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!