Ez teljesen negativ ugye? Teljesen oda vagyok már. Több vetélés. Egy méhen kivüli terhesség. Nem akar össze jönno a baba.
2017. márc. 29. 09:35
1/24 anonim válasza:
Hat sajnos ezen egy csik van csak valoban.
Kesik mar?
Voltatok mar kivizsgalason, mi lehet a baj?
2/24 anonim válasza:
Negatív sajnos.
Mióta próbálkoztok? Jobb lenne, ha kivizsgáltatnátok magatokat, mert rengetek oka lehet a sorra vetélésnek.
3/24 A kérdező kommentje:
Már 3 éve. Nálam mindsn rendben volt eddig. Most már viszont csak 1 petefészkem maradt. Viszont a párommal annyi baj van hogy elég sok volt a vizsgálatnál a fejdeformált sejt. De kapott szereket amiket szed. A kontroll még nem volt meg. Áprilisba kell vissza mennie. De az orvosok azt mondták ez nem lehat akadálya a babának. Mert ezek a sejtek meg sem fogannak....és igy nem értem akkor miért nem sikeeül...talán kevés a jó? De akkor is ha 1 már passzol az elég lenne...nem tudom...de ez már idegörlő....
2017. márc. 29. 09:44
4/24 anonim válasza:
Nagyon sajnalom :( Hat sajnos ez az orvostudomanynak szinten egy olyan resze amire nem tudnak valaszt, hogy miert van hogy valaki eveket var ha egyebkent mar mindent megneztek. Inszem, lombik, orokbefogadas szoba jott?
5/24 anonim válasza:
Fizessetek be egy jó kis nyaralásra valahova külföldön, kicsit kapcsoljatok ki, felejtsétek el az egészet!!
6/24 anonim válasza:
De igen, a baba összejött neked, többször is, csak a méhen kívülivel peched volt, a többi pedig nem maradt meg. Na ennek az okát kéne kideríteni. Egy csomó oka lehet. És a helyedben vizsgálódnék tovább, nem kísérleteznék, mert sajnos várhatóan ugyanaz lesz a vége. Érdemes lenne talán egy meddőségi centrumban teljes kivizsgálást indítani.
7/24 A kérdező kommentje:
Következő lépés a lombik lesz. Ha az sem sikerül akkor feladom egy időre...
2017. márc. 29. 11:19
8/24 anonim válasza:
Megkérdezhetem, hány hetesen mentek el és mi a "minden", ami rendben van? Gyakran mondják, hogy minden rendben, aztán egy másik doki szerint mégsem.... Pajzsmirigy, progi, tromofília stb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!