Ez teljesen negativ ugye? Teljesen oda vagyok már. Több vetélés. Egy méhen kivüli terhesség. Nem akar össze jönno a baba.
Jo dolog nyaralni, ha valaki pl kimerult a munkaban vagy a szurke hetkoznapokban.
De ilyen hordereju problemanal csak eltoljuk egy nyaralassal a gondot 1-2 hetre, mar ha egyaltalan nem agyalunk ott is csak ezen.
Szupi dolog a kulfoldi nyaralas, de nem megoldas.
A következő miatt írtam. 3,5 éve nem jött a baba, mindent átnéztek minden rendben volt. Gondoltam itt a vége ennyi, kell a pihi! Augusztusban úgysem látjuk egymást a férjemmel mert az első felében én leszek tréningen a másodikban ő. Szeptemberben egy jó nagy összegű nyaralásra (közös megegyezéssel) befizettem, hiszen babára még sem kell, az összeg.
A nyaralásból 3man jöttünk haza mint később kiderült. Szeptemberben már nem jött meg.
Most a kistesó is hasonlóan sikerült 1,5 év után, pedig mindent próbáltunk, 2 naponta együttlét stb...de ő is nyaraláson (csak belföldin) jött össze mikor nem volt sem időm sem erőm erre gondolni.
Egy próbát megér! Rosszabb már nem lesz, max töltöttek együtt egy jó hetet, csak jót tehet a kapcsolatnak.
6-os vagyok. Immunológián is voltál? Néztek autoimmun betegségeket, esetleg táplálékra érzékenységet?
8. héten az "egyszerűbb esetek" azért szoktak elmenni, mert betegek vagy progihiány van. De gondolom, te kaptál progit, több vetélés esetén meg eléggé kizárható, hogy "mindig" beteg a baba. (Bár írtad, hogy gond van a spermákkal.) A beteg babára meg ugye az lenne a megoldás, hogy a lombik folyamán megvizsgálnák őket és csak azt raknák vissza, amelyik egészséges, de pár éve ez Magyarországon még nem volt lehetséges, egy ismerősömék hiába szerették volna. Gondolom, azóta se változott a helyzet.
A lombikkal az a baj, hogy hiába ingyenes, ugyanaz lesz a vége, mint amikor spontán összejött. Mert neked nem azzal van a baj, hogy nem ágyazódik be. Én nem tenném ki magam egy ilyen kudarcnak.
És egypetefészekkel is simán összejöhet újra spontán - a 8. hétig.
Szóval ha van még bármi lehetőség, amit nem jártál végig, akkor inkább azt válaszd. Harkányban hallottam egy nőgyógyászati kúráról, ami segíti a spontán terhességet.
Illetőleg a nyaralás szerintem is jó ötlet, mi is mentünk vetélés után, rengeteget segített.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!