Ez teljesen negativ ugye? Teljesen oda vagyok már. Több vetélés. Egy méhen kivüli terhesség. Nem akar össze jönno a baba.
2017. márc. 29. 09:35
21/24 A kérdező kommentje:
Hoop. Elküldtem veletlen. Progit kaptam duphastont es utrogestant. Rendszeresen használtam. Nost azt nem kell szednem.
2017. márc. 29. 15:26
22/24 anonim válasza:
Januárban vették ki a petefészked és már próbálkozhattok?
Amúgy valóban nem megoldás a lombik, mert hogy egyik előző válaszadó írta, neked nem a megtermékenyítéseel, beágyazódással van gond, hanem azzal, hogy nem marad meg a terhesség. Ennek két oka van: vagy valamilyen okból a te szervezeted kilöki a terhességeket vagy pedig beteg babára utal, ahogy írtad nem tökéletesek a spermiumok. Elég egy icipici génkódnak nem jól működni és beteg magzat lesz...
23/24 A kérdező kommentje:
Igen. Januárban. Az orvosok azt mondták első mensot várjam meg utána lehet próbálkozni. Ebbem sajnos igazad van....egy rossz gé...és máris nem stimmel semmi....
2017. márc. 31. 06:33
24/24 anonim válasza:
Szia! Na mi újság? Van fejlemény?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!