Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Van itt valaki akinek most...

Van itt valaki akinek most ment el a babaja es akar rola beszelni?

Figyelt kérdés

5 hetes terhes voltam es 3 napja verzek de a babam mar nincs velem ma voltam dokinal megint...elso vetelesem volt:(

Nem tudom meddig kell vereznem lesz e mensim vagy mikor lesz ujra ovum semmit nem tudok ugy ossze vagyok zavarodva..

A tesztem meg ma is eros pozitiv:(

2015. jún. 23. 17:31
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem júni 2.án volt a műtét. 8 hetesen ment el :(
2015. jún. 23. 17:37
 2/6 A kérdező kommentje:
Szegenykem.. Nagyon sajnalom.. Olyan rossz ez nekem nem volt meg soha es meg itt vannak a pozi tesztjeim ugye a mai..nehez feldolgozni plane ha te mar 8 hetes voltal:(
2015. jún. 23. 18:16
 3/6 anonim ***** válasza:
9 hetesen műtöttek. Már 4 hónapja nincs velem, csak a "két csíkos fényképe" :( De csak előre nézz! Minden rendben lesz!
2015. jún. 23. 18:55
 4/6 A kérdező kommentje:

:(

Nekem is itt van a ket csikos teszt nemreg orultem neki, hogy babam lesz:)

Lehet en lihegem tul mivel csak 5 hetes lennek de nem vesztettem el babat meg es borzaszto erzes:((

Kivanok nektek minden szepet es jot es hogy soha tobbet ne eljetek at ilyen szornyuseget!!!

2015. jún. 23. 19:03
 5/6 anonim ***** válasza:

3-as vagyok.

Minden jót kívánok én is neked és mielőbbi babázást! :)

2015. jún. 23. 20:04
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerintem az nem szamit, hogy meg csak öt hetes voltal vele. Attol meg pont ugy faj, hogy elment. En egy honapja jartam pont ugyanigy mint te. Kb egy hetig vereztem, 4 napig fel sem birtam kelni az agybol. Nehez feldolgozni, nekem negy ev probalkozas utan az elsö terhessegem vegzödött igy. :(

En is hülyenek ereztem magam kicsit, hogy mit vagyok ugy kiborulva, hiszen meg nagyon az elejen voltam. De ha az abortuszellenesek azzal ervelnek, hogy az öt hetes terhesseg megszakitasa gyilkossag, akkor nekünk meg jogunk van megsiratni, ha magatol hal el. Együtterzek veled es fel a fejjel, ugy olvastam, hogy egy masodik vetelesnek eleg kicsi az eselye. Kivanom mindenkinek, hogy sikerüöjön a baba.

2015. jún. 27. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!