A környezetem nagyon le akar beszélni a mózesről (? )
Szerintük mindenképpen vázra csatlakoztatható hordozót vegyek, ne külön mert úgyis a hordozót praktikusabb használni, mert kényelmesebben tudom kézben vinni ha szükséges, a mózes ugyanis hosszú nagy nem kényelmes a fogása, plusz a kicsi nem lát ki.
De én úgy tudom hordozót csak pár óráig használhat mert amennyiben megoldható teljesen vízszintesen kell lennie a hátának.
Most én gondolkozok rosszul hogy nem hordozó, vagy tényleg nem számít mibe tologatom?
a mozest is lehet rogziteni autoba... legalábbis a mienket lehet, kiteszem, bevteszem, babakocsira pattintottam és ennyi...
hordozoba ne tedd..de mondom én még autoba se kotném be hordozoba.
Én is így gondoltam, mint te.
Nálunk csak addig volt a gyerek a hordozóba, amíg autóban ült.
Vásárlásnál magamra kötöttem. Ott is jókat aludt.
Szerintem eszméletlen kényelmetlen lehet "görbe háttal" feküdni, úgyhogy én a legminimálisabban használtam.
És soha nem vennék olyan babakocsit.
Legjobb, ha vízszintesben van.
És ne a saját kényelmünket nézzük szerintem, hanem a babáét...
de nem értem...a mozest betudjátok kotni az autoba és babakocsi vázára is lehet tenni? vagy ha még nincs meg a babakocsi..meg semmi, akkor miért nem kompletten veszitek meg?
hordozot kb.5-6 honapos kortol lehetne használni..
Jól gondolod, a mózes jobb. Viszont nem kényelmetlen a hordozó a babának, általában szeretik, csak át ugye ha sokat van benne, z nem egészséges.
Az enyém kifejezetten szerette, pici korában elég sírós volt, és úgy volt egy kis nyugi, ha abba tettem, vagy kézbe volt, és ezt már mástól is hallottam. Persze igyekeztem minimálisan abba tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!