A környezetem nagyon le akar beszélni a mózesről (? )
Szerintük mindenképpen vázra csatlakoztatható hordozót vegyek, ne külön mert úgyis a hordozót praktikusabb használni, mert kényelmesebben tudom kézben vinni ha szükséges, a mózes ugyanis hosszú nagy nem kényelmes a fogása, plusz a kicsi nem lát ki.
De én úgy tudom hordozót csak pár óráig használhat mert amennyiben megoldható teljesen vízszintesen kell lennie a hátának.
Most én gondolkozok rosszul hogy nem hordozó, vagy tényleg nem számít mibe tologatom?
Én sem tudok lemondani a mózesről, újszülöttnek még egészségtelen órákig a hordozóban feküdni mert nem tesz jót a gerincének. Nagyon sok babakocsit úgy hirdetnek, hogy újszülött kortól, aztán látom hogy igazából nincs hozzá mózes hanem az ülőrészét lehet megdönteni vízszintesbe. De én láttam már ilyenben feküdni babát, nyeklett-nyaklott, nem tűnt egyáltalán sem kényelmesnek sem egészségesnek.
A hordozót meg egyáltalán nem könnyű cipelni! Én alig bírtam el, rossz fogása van, eláll a testedtől és nem könnyűek ezek , hiszen eleve gyerekülésnek használhatóak a kocsiban és nem pehelysúlyúak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!