Most öszintén, drágán árulom vagy teljesen palira akar venni mindenki?
Egy piros-fekete pierre cardin 3:1ben-rol van szo..
Tartozik hozza pelus taska,halo,esovedo,napernyo es ajandekba adok hozza egy teli zsakot is.
Hordozo,szukitvel,sportresz labzsakkal,mozes labzsakkal.
Ezt hirdetek 45.oooft-ert.
Mindenki alkudozni akar belole...
En vagyok elszallva az araval(?)
Amugy mi a kiegeszitok nelkul vettuk 5o.oooert hasznaltan..
Nem mondanam,hogy agyon hasznalt...
es ujan ha 8oba kerul..akkor ahoz nincs semmi...
En pedog ennyit.mindenkeppen szeretnek erte kapni..velemenyem szerint nem sok erte a.45ezer ft....
Minden annyit ér, amennyit adnak érte. Mi pl. újan vettünk 50-ért Esprit vízszintesre dönthető kocsit hordozóval, lábzsákkal, esővédővel. Nem akartam se mózest, se napernyőt, se táskát, tehát hiába kb ennyit költöttem rá, nem jelentett volna pluszt a sok kiegészítő, mert nem kell mindenkinek. Aki használtat vesz, az minnél kevesebből akarja megúszni.
Próbáld több helyen hirdetni, esetleg részenként értékesíteni. De ha 50-ért vetted és eladod 30-ért, akkor is csak 20-ba volt a babakocsid.
3o ert nem fogom eladni az biztos.Majd belinkelem,hogy lassatok milyen...persze ha nem sert szabalyzatot...
Van bizomanyi de azert nem viszem be mert 3oat akarnak erte adni,ok pedig kiteszik 5oert...:)
Mi 23-ért vettünk egy B-Smart kocsit használtan autósüléssel, ISOfixszel (!!) és minden egyéb lehetséges felszereléssel.
A PC sajnos köztudottan alacsony minőség. Tehát amíg lehet ilyen árban jobb minőséget kapni, nem fogják megvenni ennyiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!