Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk és lányok! Most őszintén, megcsaltátok már a párotokat, akár csak egy csók erejéig? Mi vitt rá hogy megtedd és megbántad-e, volt-e bűntudatod? Bevallottad neki vagy a titkod maradt?
Figyelt kérdés
2013. dec. 29. 15:20
1/7 anonim válasza:
meg igen
nem kell azt elmondani titok marad
3/7 anonim válasza:
Meghát nem vagyok hűséges tipus,őis tudja.
4/7 Galaxis. válasza:
Az elsőt elmondtam a többit nem :D
5/7 anonim válasza:
egy fiúmat "csaltam" meg. Persze csak a csók erejéig. Nagyon szerelmes voltam abba a fiúba, akivel "megcsaltam". Nem bántam meg azt amit tettem, mégis lelkiismeret furdalásom volt. Egy buliban voltunk, mindenki részeg volt, ... Mi kimentünk, azt hittem nem látott minket. Pár napra rá szakítottam a fiúmmal. Fél év után mondta el, hogy végig nézte. Kicsik voltunk. 16 évesek. Az egész annyira komolytalan és érzelemmentes volt. Csak kémia volt az, ami elhitette velem, hogy szerelmes vagyok.
7/7 anonim válasza:
Igen, az első barátomat megcsaltam, háromszor is.. Mindhárom csak csók volt 2 bulin valami idegen srácokkal.
Az első csók akkor történt, mikor épp összejöttünk, úgyhogy az titok maradt:D Aztán néhány hónap után elmentem buliba, ott 2 sráccal csókolóztam (semmi több), és ebből az egyiket bevallottam neki. Rögtön kidobott.
Nem bántam meg és nem volt bűntudatom, inkább dühös voltam rá, bár pontosan megfogalmazn nem tudom, hoyg miért:D De őszintén megmondva nem volt nagy szerelem egyikünk részéről sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!