Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jól döntöttem? Vélemény?
Szombaton délután fogok randizni egy sráccal, aki kedves, és szimpatikus, viszont annyira nem az esetem. Este pedig megyek bulizni, ahol ott lesz az a srác, akibe szerelmes vagyok, viszont azt nem tudom, hogy ő mit akar tőlem, egyszer megkeres, aztán hónapokig nem beszélünk. Már csókolóztunk egyszer egy másik buliban, de utána abból sajnos nem lett semmi komoly. Szóval a kérdés igazából az lenne, hogy annak ellenére, hogy én abba a másik srácba vagyok szerelmes (akivel kétlem, hogy bármi komoly is lenne, mert nagy csajozógép, de persze nincs kizárva), elmenjek a másik sráccal randizni? Szerintem adhatnék neki egy esélyt, de eléggé elbizonytalanodtam.
Nem tom mennyire érthető, ha bármi kérdés van, írjatok nyugodtan :) 17/L
Szerintem az ilyen "ha nincs ló, a szamár is jó" felállás nem vezet semmi jóra. Nem vagy te kapcsolatfüggő, hogy minden áron együtt legyél valakivel, akkor is, ha nem is akarod vele annyira a dolgot.
Egyrészt a srácot is csak feleslegesen hitegeted, másrészt magadtól is elveszed az esélyt addig, amíg vele foglalkozol, hogy egy megfelelő társat találj.
szerintem feltétlen menj el szombaton a randira! én is így voltam a barátommal... elhívott randizni, és úgy voltam vele,h egy kedves, szimpatikus, aranyos srác, de nem az esetem... hát abból a randiból lett még egy, majd még egy és összejöttünk... nem tudhatsz előre semmit sem, és ha elmész, de nem sül ki belőle semmi sem, akkor is legalább tapasztalatot szereztél :)
mellesleg a barátommal azóta is 2 hónapja együtt vagyunk :)
16/L
Köszi a válaszokat, természetesen jöhet még :) Ha látnék bármi esélyt is rá, hogy a másik sráccal komolyra forduljon a dolog nem mennék el a randira, így viszont úgy gondolom, hogy nem epekedhetek mindig a kiszemelt után, akármilyen nehéz is.
A 2. válaszolónak pedig örülök, hogy összejött neki, további sok boldogságot! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!