Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Most öszintén, drágán árulom...

Most öszintén, drágán árulom vagy teljesen palira akar venni mindenki?

Figyelt kérdés

Egy piros-fekete pierre cardin 3:1ben-rol van szo..

Tartozik hozza pelus taska,halo,esovedo,napernyo es ajandekba adok hozza egy teli zsakot is.

Hordozo,szukitvel,sportresz labzsakkal,mozes labzsakkal.

Ezt hirdetek 45.oooft-ert.

Mindenki alkudozni akar belole...

En vagyok elszallva az araval(?)

Amugy mi a kiegeszitok nelkul vettuk 5o.oooert hasznaltan..

2014. ápr. 17. 19:08
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
hát ne is haragudj, de ha azt mondod, nem adod oda 25ért, hanem inkább felgyújtod, az eléggé azt sejteti, hogy a 25e nem pénz, és manapság, akinek a 25E nem pénz, annak igen is jól mehet.
2014. ápr. 18. 12:04
 22/28 A kérdező kommentje:
Kepzeld el tevedsz..de nem fogom eladni szarer-hugyer....szerencsere nem is kell.:)
2014. ápr. 18. 18:09
 23/28 anonim ***** válasza:

Szerintem teljesen reális áron árulod a babakocsit. Csak mindenki alkudni próbál, vagy bejön, vagy nem. Ha pl. engedsz 1-2 ezer Ft-ot, akkor te és a vevő is jól jár :-)

Azért is nehéz eladnod, mert rengeteg 3:1-t hirdetnek, de sok a szemét is közötte.

Nekem szerencsém volt, 1 hét alatt sikerült eladnom a 3:1 babakocsimat, ráadásul 5000-el drágábban tettem fel, mint vettem, engedtem is belőle, végül + 3000 Ft-ért használtam fél évig egy babakocsit.

Jó fotók is kellenek, nem az udvaron, hanem mondjuk kultúráltan a lakásban, ez is sokat segíthet.

2014. ápr. 18. 18:52
 24/28 anonim ***** válasza:
Ja, hozzáteszem, én is használtan vettem már, és ezt a vevő is tudta.
2014. ápr. 18. 18:55
 25/28 A kérdező kommentje:

Vasarnap jonnek erte.holnap indulnak kulfoldrol..egy holgy veszi meg az edesanyjanak aki romaniaban el.Nagyon megtetszett neki a kocsi..gondolom ha.ezert hazajonnek el is viszik.

Sajnos ennel kulturaltabb mepeket nem tudtam kesziteni..panelban lakunk a 2.ra csak nem volt kedvem felcipelni..:D

Igy maradt a lepcsohaz..

Amugy a holgynek.is ilyen kocsija van.es kimondottan ilyet keresett.:)

2het mulva jottek volna erte.de.mondtam,hogy nem szeretnem ennyi ideig tarolni,foglalni...

Mivel nagyon tetszik az.edesanyjanak.vasarnap beugranak erte.hozzank.

Es 1ft ot nem alkudott.belole.....

2014. ápr. 18. 19:16
 26/28 anonim ***** válasza:
Szerencséd volt, hogy találtál rá ennyiért vevőt.
2014. ápr. 18. 22:42
 27/28 A kérdező kommentje:
Jo az uzlet erzekem.:)
2014. ápr. 19. 02:03
 28/28 A kérdező kommentje:
El is adtam.:)
2014. ápr. 20. 11:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!