Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Őszintén, ki ismert magára...

Őszintén, ki ismert magára valamelyik - akár egyszerre több - típusban? Illetve, mindenkinek vannak ilyen ismerősei?

Figyelt kérdés

Nekem kivétel nélkül az összes megtalálható a facebookos babás ismerőseim között...

[link]

2013. aug. 8. 17:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is:)

De őszintén, én olyan átlagos vagyok. Kb. 1 hónapban 1x töltök fel az ikreimről képeket, ha pl. voltunk valahol vagy összejön 1-2 aranyos fotó. De nem is a haveroknak vagy kollegáknak, hanem a családom egy része kint él Svédországban, és így szoktunk a gyerekeinkről képeket kirakni, látjuk egymást. Ennyi. Nem vagyok nagy fb-fun, használom, de nem nyomok mindenre lájkot, mert azt úgy illik és nem is tüntetem fel magam más milyennek. A cikk amúgy jó, ég ha el is van túlozva, mert az anyák nagy része azért nem ennyire elvadult, de az is igaz, hogy van 1-2 ilyen eset is!

2013. aug. 8. 17:19
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nincsenek ilyen ismerőseim, úgy tűnik normális a baráti köröm :-) Én kb. az átlaganyának felelek meg, bár cikkeket nem osztok meg, és csak a gyerekről vagy a kutyáról, esetleg nyaralásról teszek ki képeket. Aranyos cikk, bár természetesen túloz.
2013. aug. 8. 17:28
 3/12 anonim ***** válasza:
24%

Szerintem ez egy unatkozó újságírónak a kínjában megszült nyomi cikke, hogy valamit még időre le tudjon adni.

Ilyeneket nem csak anyukákról lehetne írni, hanem - mint már volt is ilyen - exük után lihegő csajokról, "hú de menő helyen nyaraltunk" exhibicionistákról, "de nagyon érzékeny az én piciny lelkem" típusú folyvást idézeteket megosztó nebántsvirágokról, minden nap újabb pózban önmagát lefotózó, majd a rányomulós kommentekre szendén pislogó szűzk.vát játszó csajokról, stb.

Én személy szerint egy baromságnak tartom ezt az egész cikket, már csak azért is, mert a FB-on mindenki azt oszt meg, amit akar, és a gyerekeire szerintem mindenki büszke, ezért szívesen megmutatja őket (persze saját vérmérséklete szerint).

Lehet, hogy van aki nem szívesen nézi, de ő meg lehet, hogy a Juliska néni 125. receptjére nem kíváncsi.

Egyszerűen tovább kell lapozni, vagy simán leiratkozni az illető kommentjeiről.

2013. aug. 8. 17:31
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen ez nagyon ismerős az összes megtalálható az ismerősök között,és a való életben is találkoztam egy-két típussal,mint az életem értelme a többes szám stb.Speciel nekem is van gyerekem,csak azért rakok fel képet a facebookra,mert sok barátom messze él,meg rokonok is,de kb 2-3 hetente 1-3 de van hogy havonta 1-2,vagy még ritkábban.
2013. aug. 8. 17:36
 5/12 anonim ***** válasza:
*2-3 hetente 1-2
2013. aug. 8. 17:37
 6/12 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem szellemes az iromány, és nekem is vannak ilyen ismerőseim. :)
2013. aug. 8. 17:43
 7/12 anonim ***** válasza:
86%

(6. vagyok)

A kérdésedre válaszolva: engem kihagytak a típusok közül, szerintem rólam nem is tudja minden fb-os ismerősöm, hogy van gyerekem, mert sosem „osztom róla az észt”. :)

2013. aug. 8. 17:46
 8/12 anonim ***** válasza:
74%
Többek között ezért nem vagyok fent a Facebook-on. Már az iwiw-en se szerettem a magamutogatást. Egyébként valóban sokan ilyenek. Jópofa cikk.:)
2013. aug. 8. 18:05
 9/12 anonim ***** válasza:
Nekem is megtalálható az összes típus az ismerőseim között. Én nagyon ritkán rakok fel képeket a gyerekeimről vagy bármi másról, talán fél éve raktam fel utoljára.
2013. aug. 8. 22:24
 10/12 anonim ***** válasza:
Én szívesen nézem az ismerőseim gyerekeiről készült fotókat, tartozzon bármelyik csoportba. És nem azért lájkolom, hogy nehogy megsértődjön, hanem mert kedvesnek, helyesnek, aranyosnak találom. Még akkor is, ha már esetleg felnőtt gyereke van, mert azon is "átjön" nekem, hogy szereti, büszke rá. A babásokat is nagyon szívesen megnézem, én aranyosnak találom őket akkor is, ha napi tizet tesz fel róla.
2013. aug. 8. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!