Őszintén, ki ismert magára valamelyik - akár egyszerre több - típusban? Illetve, mindenkinek vannak ilyen ismerősei?
Nekem kivétel nélkül az összes megtalálható a facebookos babás ismerőseim között...
Nekem is:)
De őszintén, én olyan átlagos vagyok. Kb. 1 hónapban 1x töltök fel az ikreimről képeket, ha pl. voltunk valahol vagy összejön 1-2 aranyos fotó. De nem is a haveroknak vagy kollegáknak, hanem a családom egy része kint él Svédországban, és így szoktunk a gyerekeinkről képeket kirakni, látjuk egymást. Ennyi. Nem vagyok nagy fb-fun, használom, de nem nyomok mindenre lájkot, mert azt úgy illik és nem is tüntetem fel magam más milyennek. A cikk amúgy jó, ég ha el is van túlozva, mert az anyák nagy része azért nem ennyire elvadult, de az is igaz, hogy van 1-2 ilyen eset is!
Szerintem ez egy unatkozó újságírónak a kínjában megszült nyomi cikke, hogy valamit még időre le tudjon adni.
Ilyeneket nem csak anyukákról lehetne írni, hanem - mint már volt is ilyen - exük után lihegő csajokról, "hú de menő helyen nyaraltunk" exhibicionistákról, "de nagyon érzékeny az én piciny lelkem" típusú folyvást idézeteket megosztó nebántsvirágokról, minden nap újabb pózban önmagát lefotózó, majd a rányomulós kommentekre szendén pislogó szűzk.vát játszó csajokról, stb.
Én személy szerint egy baromságnak tartom ezt az egész cikket, már csak azért is, mert a FB-on mindenki azt oszt meg, amit akar, és a gyerekeire szerintem mindenki büszke, ezért szívesen megmutatja őket (persze saját vérmérséklete szerint).
Lehet, hogy van aki nem szívesen nézi, de ő meg lehet, hogy a Juliska néni 125. receptjére nem kíváncsi.
Egyszerűen tovább kell lapozni, vagy simán leiratkozni az illető kommentjeiről.
(6. vagyok)
A kérdésedre válaszolva: engem kihagytak a típusok közül, szerintem rólam nem is tudja minden fb-os ismerősöm, hogy van gyerekem, mert sosem „osztom róla az észt”. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!