Mindenkinek van vannak oviból-suliból összejárós barátai? Úgy értem szülők mennek gyerekeikkel hozzátok?
Elég nehezen barátkozós fajta vagyok, meg persze úgy nehéz is, amikor a gyerek korán megy oviba, délután mikor megyek érte millió dolog, nem diskurálok.
Úgy kezdődött, hogy ebben a városban kaptam munkát, tehát nem ismertem senkit, úgy jöttünk ide, viszont egyből bele a melóba. Egyébként rengeteg a munkanélküli valamint a gyes-en lévő anyuka. Összejárnak. Hallom, meséli a lányom is, hogy ki kinél volt délután. Mát én kezdem rosszul érezni magamat.
Ez nagyon kirívó? Vagy esetleg más is van így? Nyugtassatok meg.Vagy szidjatok le, hogy béna vagyok:)
Nekem sincsenek ilyen összejárós barátaim az oviból. Nem tudom miért, szülőkkel nehezen barátkozom, pedig amúgy sok barátom van. De fura nekem, hogy a fiam ovis társainak a szülei mind közel 40 évesek, míg én 26 vagyok. Pedig alapvetően nem barátkozom nehezen, csak úgy nehezen találom meg a közös hangot, hogy mindössze annyi köt össze valakivel, hogy egy oviba járnak a gyerekeink.
Amúgy én is szoktam hallani, hogy megy mindenki egymáshoz, nem is mindig szülőkkel, de hát általában azokat a gyerekeket hívják át egymáshoz, akiknek a szüleivel jóban vannak. Én voltaképpen nem vagyok rosszban senkivel, de olyan hű de jóban sem.
Akikkel még terhesen a védőnőnél összeismerkedtem, azokkal meg már rég nem tartok kapcsolatot, egyrészt, mert most már másik környéken lakunk, a gyerekeink nem járnak egy oviba, más részük meg már nem lakik az országban. Akik gyerektől függetlenül a barátnőim voltak már régről, azoknak meg vagy még nincs gyerekük, vagy mostanában született csak babájuk, vagy szintén nagyon messze laknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!