Haza mernétek menni a kórházból?
Harmadszor vagyok kórházban, mindig lesz egy haematomám, ami bevérzik. Hazaengednek, otthon is fekszem, de két-három hét múlva újra ez lesz, jövünk vissza.
Már félek hazamenni, de közben meg nagyon rossz a kórházban, plusz otthon van a gyerekem, aki nagyon hiányzik, miatta is szenvedek.
28+2 hkm
szia!
Az orvos hazaenged? vagy csak saját felelősségre távozhatsz?
Azért szeretnek ilyenkor bent tartani, mert ott biztos, h nyugalaomban vagy és 0-24 ben fekszel! Ez a hematománál nagyon fontos! Így biztosabbra mennek!
Otthon az ember azért felekl elmosogat tesz vesz, mégha nem is megerőltetőt, de azért csinálgat dolgokat! Plána ahogy írod ott a másik gyerkőc! Ő mennyi idős?
Én csak abban az estben mennék haza, h egész nap az ágyban tudnék pihenni, úgy mint a kórházban!
3 gyerekes anya
Ha sajat felelossegedre hazamesz, akkor legkozelebb lehet, hogy mar nem fognak olyan korultekintoen foglalkozni veled.
En sem mennek, gondolj a baba erdekere!
Csak akkor mentem mindig haza, amikor az orvos elengedett. Saját felelősségre soha nem mennék haza.
Azt mondják, a császár hege miatt alakul mindig ott ez a haematoma.
Otthon is feküdtem, amikor hazamehettem, nem mosogattam, semmit nem csináltam.
Most ha hazaenged, akkor is attól rettegek, hogy megint mikor vérzek be.
Borzasztó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!