Mikor erngedik haza az anyukat a korhazbol leghamarabb miutan megszuletett a picurka?
A harmasik gyerekkel csaszar masnapjan haza johettem ...
Az ugy 12 ora volt ...
Az elsovel 2 nap delutan szuletett es reggel mentem haza az kb 40 ora lehetett
A masodikkal 3 napot pont beleesett a hetvege
5, ez mikor volt?
jövő héten szülök császárral, mielőbb szabadulnék, ha körbesimogatom az orvosomat, esélyes, hogy nem kell 3 éjszakát bent töltenünk? (persze csak ha minden rendben van)
nálunk 4 nap császár után 6
ha hétvége is bele esik akkor több
Amennyiben nincs szövődmény egyikőtöknél sem, akkor bármikor. Néhány órát a saját érdeketekben várni kell, mert a szövődmények nagy része akkor jelentkezik.
Viszont utána saját felelősségre haza lehet menni.
Saját sztori:
Straphylococcust tenyésztettek ki nálam a szülés előtti nap. Ahogy megszületett, azonnal preventíven antibiotikumot kapott. Elmondták, hogy 3 nap a tenyésztés, ha negatív nála, akkor mehetünk, ha pozitív, akkor 5 nap.
Én már ekkor elkezdtem szervezni, hogy 3 nap után bizony hazamegyünk és majd a háziorvos kijön bekötni az antibiotikumos infúziót, ha szükséges, fizetek mindent. Negatív lett az eredménye, már felöltözve vártuk a zárójelentéseket (hétfő reggelre esett). Ügyeletes orvos bejön és közli, hogy mivel közel 1 liter vért vesztettem, transzfúzióra lesz szükségem, nem engednek haza. Na, mondom, 1 órája vették ki a branült a kezemből, a gyerek jól van, én mennék haza, nincs transzfúzió. De hát olyan nincs, köteles vagyok... NEM, jogom van távozni.
Némi vita után csak előkerült a "saját felelősségére..." papír, amit aláírtam, aztán hazajöttünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!