Pár nappal a pozitív teszt után barnázás, öt nap után kiengedtek a kórházból, de azóta is barnázgatok?
Figyelt kérdés
Gyógyszert nem kaptam, mondták, hogy két hét múlva menjek kontrollra, ultrahangra, addig pihenjek, és ne éljünk házaséletet. Mit csináljak? Menjek vissza hamarabb?2016. márc. 26. 14:01
2/5 A kérdező kommentje:
Csak kedden tudok visszamenni, addig pihenek, magneb6-ot szedem, bár nem görcsöl a hasam, másvalamit még tudok tenni keddig?
2016. márc. 26. 15:48
4/5 A kérdező kommentje:
Nem tudják, a papíromra sincs ráírva, ultrahangnál 4x6mm-es kerek árnyékot láttak hármas rétegződéssel.
2016. márc. 26. 18:34
5/5 anonim válasza:
Sajnálom,hogy érdemben nem tudok segíteni,csak azt tudom elmondani,hogy velem hogy volt.2 vetélés után azt mondta a dokim ahogy pozitív a tesz azonnal szedjem a Duphastont 4*1-es adagban.Valamint Rutascorbint és Aspirin Protectet 1*1-et.Nekem ez segített,hogy megmaradjon a baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!