Hétfőn nem jött meg. Kedden pozitiv teszt. Csütörtökön darabos barnázás fájdalmak nélkül. Ugye csak a hormonok szórakoznak velem? Volt vkinek ilyen és egészséges babája született?

Szia!
Menj surgosen dokihoz, mert elofordulhat hogy progi potlas kell, elso terhessegem nekem is igy indult es nem lett jo vege..most ujra babat varok, es a progi potlas mentette meg a babam, en is barnaztam picit.
Szoritok!
21hkm

Nekem ugyanez volt. Nem mentem orvoshoz mert ha el akar menni ilyen koran ugyis elmegy. Sok pihenes es kesz. Meg latni se latnak semmit.
Volt 2 napig barnazasom, egeszseges kislanyom szuletett 19 honapos. Hugom szinten igy jart. 6 hetesen bsrnazott, elmemt dokihoz, pihenest irt elo neki de semmi mast. Egeszseges kisfia szuletett 3 hete. :-)

Kedves utolso! Lehet a barnazas termeszetes dolog is, de van akinek progeszteronhiany okozza. Es ha az akkor a kedves kerdezo akarhanyszor lehet terhes sajnos veteles lesz.
En inkabb kernek progipotlast ha el akar menni amellett is el fog.De ha nem a babanak van baja hanem hormonproblema en szerintem meg mentheto.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!