8 hetes kismama vagyok, hüvelyi uh és rákszűrés után 10 napig/naponta 1 pici foltot/halványan barnáztam/doki Magne b6-ot és fekvést írt rá/, hányinger, mellfájdalom, álmosság, hányinger megvannak, egészséges lehet a babám? A barnázás miatt kérdezem.
Szia, nekem 12 hetesen volt rákszűrésem és én is 2-3 napig foltokat találtam, barnázás volt. Igaz, nálunk nem hüvelyi UH van, az elejétől a hasi UH-t részesítik előnyben itt. ( Persze ha kell, csinálnak hüvelyit is )
Szóval nekem azt mondta az orvosom, hogy a rákszűrés miatt előfordulhat kis vérzés, attól ne ijedjek meg.
Én is kaptam Magne B6-ot, amit azóta is szedek, és teljesen egészséges a baba :)
Szerintem ne idegeskedj feleslegesen, biztosan minden rendben van.
Én is 6 hetesen voltam UH-n, nálam is csak petezsák volt, 8 hetesen már volt szívhang is. Nálad is rendben lesz. Drukkolok kedden és majd írd meg milyen érzés volt a babád szívhangját hallani.
Boldog és nyugodt babavárást,
26 hetes kismama
A tünetek nem jelentenek semmit!
A petezsák nőhet, a méhlepény is nőhet, élő baba nélkül! Sajnos. Nekem csak a 6. hétig fejlődött a babám, mégis a 11. hétig hánytam! Szóval, erre nem kell adni, mert önámítás. Bízni ellenben a babában, kell és lehet is!
3. voltam
Szia, első vagyok. Jól tette az orvos, hogy kiírt táppénzre. Tesék pihenni otthon :) Pl. kezdj el egy jó könyvet, vagy válogass a baba-nevek között.
Én is ugyanolyan aggódós vagyok, mint Te. Sőt... :))) De meglátod, holnap rendben lesz minden és attól kicsit megnyugszol. Egy édes kicsi baba választott Téged anyukájának, és biztosan nagyon jól érzi magát a pocakodban. A lényeg a pihenés és az, hogy rendszeresen lásson orvos.
Várjuk a holnapi eredményt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!