8 hetes kismama vagyok, hüvelyi uh és rákszűrés után 10 napig/naponta 1 pici foltot/halványan barnáztam/doki Magne b6-ot és fekvést írt rá/, hányinger, mellfájdalom, álmosság, hányinger megvannak, egészséges lehet a babám? A barnázás miatt kérdezem.

Szia, 13.08-as vagyok, és nagyon de nagyon örülök! :))) Reméltem hogy a babával minden rendben lesz.
Viszont az orvost nem értem... lehet rossz napja volt, vagy ennyire félreértett? Gondolom nem fogadott orvos, hanem sima sztk. ( persze ott is vannak lelkiismeretes orvosok ) A lényeg az, hogy ver a szívecskéje, ettől nagyobb boldogság most nem is kell! :) Szívből gratulálok! Most már nyugodj meg és lazíts, a babának is az a legjobb, ha boldog és kiegyensúlyozott a kismama.
Üdvözlet a kismamák között :)
Én 26 hetes vagyok, holnap megyek cukorterhelésre, a tűfóbiámmal együtt...de majd csak kibírom azt a 2 vérvételt, a Párom elkísér.
Boldog babavárást! :)
Sztk-s doki volt,de azt mondják ez amúgy is idióta,nagyon kikészített,utána meg hihetetlenül dühös voltam rá.Remélem pénteken nem ő lesz ott..
A vérvételt én is utálom nagyon-nagyon.:)Majd a párod összeszed,ha elájulnál.:)Én sem egyedül szoktam járni vérvételre,bár az utolsón egyedül voltam életemben először,nagyon büszke voltam magamra.:D

Szia, 13.08-as vagyok. Sajnos nem hiába tartottam a tegnapi vérvételtől, nem is tudták elsőre levenni az 5 kémcsővel, csak 1,5 kémcső jött le, utána leállt én meg elájultam. Kis pihenő, fekvés, víz, utána másik karból újra vérvétel, újabb ájulás-közeli élmény. Utána a cukros víz. 2 óra múlva újra vérvétel, az már jól ment. Na ez van, nem bírom a vért és a tűt.
Ha sztk-s doki vizsgált a múltkor, akkor esélyes hogy legközelebb nem Ő lesz, hiszen ált. egy sztk-ban több doki van és naponta váltják egymást, nálunk legalábbis így megy, bár én a félelmeim miatt magándokihoz járok. Drukkolok akkor hogy holnap ne Ő legyen Neked :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!