Ti mernétek így szexelni?
17+1 hetes vagyok. 2 napja szex után elkezdtem vérezni, nagyon megijedtünk, a kórházban azt mondták hogy minden oké a babával, csak van egy kis (fél cm kb) méhszájsebem. Azt mondta a doki hogy szabad szexelni csak óvatosabban (nem durvultunk legutoljára se), de mégis félek szexelni ezek után. A doki szerint minimális vérzés normális, ha megint előfordul nem kell aggódni, csak ha nagyon sok vér jön.
Ti mit csinálnátok? Nagyon kívánnám, de félek.
Megértem, hogy félsz, de az orvos tanácsát nyugodtan követheted.
Egyébként a terhesség alatt nem lehet a méhszájsebet kezelni?
Ha az orvos azt mondta nincs baja a babának, akkor ne aggódj, minden rendben lesz. Nálunk is volt egyszer kisebb vérzés, nagyon megijedtem, de legközelebb már minden rendben volt. Ha kívánod, ne fogd vissza magad, a párod biztosan hálás lesz érte. ;) Ami lássuk be nagyon fontos, hisz hol van még a terhesség vége, és a gyermekágy utáni időszak is ott van.. A baba szépen elvan szeparálva, Ő jó helyen van.
18 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!