Be mernétek vállalni még egy babát a helyemben?
Pánikbeteg voltam a terhességem alatt, illetve még utána is, amiből ugyan pszichológus és jóga segítségével kigyógyultam, de a terhességemre nagyon rányomta a bélyegét. Toxémiás voltam, mondták hogy a következő terhességnél is nagy a valószínűsége. A terhességem elején és végén is kórházban voltam. Szülést követően epeköveim lettek, műtöttek. A hormonjaim összekuszálódtak. Végre örültem volna, hogy milyen jól vagyok, mire két betegségem is előjött. Reflux és IBS. Mindkettőre gyógyszert kell szednem, anélkül nagyon rosszul lennék és ezeket a gyógyszereket nem lehet terhesség alatt szedni, így én nem csak ezek miatt, de ezek miatt is döntöttem úgy, hogy nem lesz több.
Nem kockáztatok.
hú, anyám...hát igy leirva kész remalom...szegenyek...
Azt mondják minden terhesség más..szóval én pozitívan állnék hozzá... :-)
Ezt a szakorvossal beszéljétek meg. Ha ő azt mondaná, hogy nincs akadálya, akkor a betegségeim, panaszaim kikezelése után igen vállalnék.
Ha a doki azt mondaná, hogy az veszélyes lenne, akkor elgondolkoznék, hogy nem, mert fel kell tudjam nevelni a már megszületett gyerekem.
Igen...tehát én is úgy gondoltam, hogy ha oda jutunk, akkor természetes, hogy orvos véleményét kérem ki. Ha itt valaki azt írja, hogy igen, be merné vállalni, nyilván utána nem fogom meg a férjem grabancát és ugrok vele az ágyba :D Csak érdekel, kinek mi a véleménye róla...és hát hátha olvassa valaki olyan, aki hasonló cipőbe járt és vállalta a következőt.
Egyébként mi is úgy gondoljuk, mint ahogy a második hozzászóló, hogy örülünk neki, hogy van egy szép, egészséges babánk és nem merünk kockáztatni. Nekem csak annyiból fájna a dolog, hogy szerettem volna a kisfiamnak testvért, mert nekem nagyon jó kapcsolatom van a nővéremmel és tudom, hogy egy jó testvér mindennél többet ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!