S. O. S Be mernétek vállalni a második babát akinek szintén sajnos a 12. heti ultrahangon 3,3 tarkóredő értéket mértek, úgy, hogy az első gyermek beteg?
Mi a probléma az első gyereknél?
Genetikai eredetű?
Keressetek fel egy tapasztalt genetikust, vele konzultáljatok, végezzetek el minden vizsgálatot, magzatvíz/korionboholy vizsgálatot is, és utána hozzatok döntést.
Ha ennél a babánál is erős a gyanú, hogy hasonló probléma van nála is, én nem vállalnám.
Én nem merném bevállalni,de nagyon nehéz a döntés..:(
Ha a gyermek beteg lesz és súlyosan akkor az neki se és nektek sem jó. Milyen pontosan ez a betegség?
Első gyermeketek Down-szindrónás és mellette súlyosan értelmi fogyatékos? Szívbeteg is?
Hát nagyon nehéz kérdés.
Nem biztos, hogy a második is ilyen súlyos lenne, de nem tudom hogy tudnál mindkettővel annyit foglalkozni, kórházazni, fejleszteni, amennyi szükséges lenne...
Anyagilag sem mindegy...
Nekem 2 autista gyanúsom van (enyhének vélik őket, értelmi probléma nélkül), de így is nagyon nehéz és kérdéses, hogy vállajunk- e majd harmadikat.
Viszont mi, ha megfoganan megtartjuk, pedig szinte biztos, hogy ő is auti lesz. (Még nem döntöttünk, hogy bevállajuk- e.)
Tehat akkor nem genetikai betegseg.
Akkor nem is lehet kimutatni magzatvizbol.
En felkeresnek meg egy par orvost es ha biztos,hogy o is beteg nem vallalnam.
De ezt nektek kell tudni.Ha betegen szuletne ,hogy fagjatok ellatni mind a ket gyermeket lesz e elegendo segitsegetek stb ezeket metlegelnem.
A nagy gyermeked jar oviba, iskolaba vagy egesz nap veled van.Hordjatok fejlesztesre?
Ha azt mondta a doki, hogy ő is beteg lesz én is csináltatnék egy genetikát minél hamarabb, mert ha a 16. heti vérvétel mutatja ki rendellenességet akkor már egy minimum 20 hetes magzatról beszélünk, akit én így szívem szerint nem vállalnék, tehát minél hamarabb jártok a végére annál jobb!
Sajnálom ami veletek történt! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!