S. O. S Be mernétek vállalni a második babát akinek szintén sajnos a 12. heti ultrahangon 3,3 tarkóredő értéket mértek, úgy, hogy az első gyermek beteg?
Figyelt kérdés
Első gyermek sajnos beteg, és képtelen lesz önálló életre, nagyon szerettünk volna babát hosszú évek múlva sikerült is, de a 12. heti ultrahangon sajnos nála is 3,3 lett az érték! :( Nagyon meg vagyok ijedve, az orvosom azt mondta meg kellene szakítani a terhességem. Az első gyermeknél sok fajta vizsgálaton átestünk és eredményeink utána rendben voltak! Mit csináljak rengeteget sírok miatta.2013. szept. 7. 15:30
11/23 A kérdező kommentje:
Igen az első babánál is pont 3,3 volt! :( Teljesen kikészültem!!!! :(((
2013. szept. 7. 20:45
12/23 anonim válasza:
amniot csináltatnék, ha tényleg beteg, én nem tartanám meg, sajnálom, kívánom ,hogy ne így legyen!
13/23 anonim válasza:
És az elsőnél csináltattál amniocentézist vagy chorionbiopsziát? A helyedben csinálnék choriont, mert azt előbb megcsinálják, és elmennék azért egy másik ultrahangoshoz is. De az legyen profi, és profi géppel. Ha budapesti vagy, (vagy nem macerás ide utaznod) akkor Istenhegyire mennék a helyedben.
14/23 anonim válasza:
szivbol sajnalom de tenyleg :( azert ne mondj le olyan konnyen rola, menj el masik dokihoz is genetikushoz is csinaltass mazgatviz mintat es ha mind az mutassa hogy beteg , akkor dontsetek belatasotok szerint!( ez az en velemenyem, en nem tudom hogy kepes lennek e elvetetni) bar nem tudom,ezt a paroddal kell eldontenetek, gondoljatok arra hogy ket beteg gyerekkel nem olyan konnyu de a szeretett az ami atsegit nehezsegeken
15/23 anonim válasza:
Azt hiszem, nem merném bevállalni. :(
16/23 anonim válasza:
kedves kérdező! mi lett a vége, hogy döntöttél?
17/23 anonim válasza:
megkérdezhetem, hogy pontosan mit takar az, hogy súlyos értelmi fogyatékos? és hogy nem lesz képes az önálló életre? mennyi idős most?
18/23 A kérdező kommentje:
Ha valaki még vissza nézne több genetikusnál jártunk nem vállaltuk a babát, magas százalékot mondtak, hogy sérült lesz ő is.
2013. okt. 10. 15:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!