Van itt valaki, akinek a tarkóredő nagyságához nem írtak pontos értéket a leletre, csak azt hogy : <3mm?
Figyelt kérdés
A védőnő azt mondta,hogy kórház válogatja,hogy ráírják-e az értéket vagy sem.
Kicsit zavar hogy nem tudom,hogy mégis mennyi.
12 hkm
2013. júl. 4. 11:15
1/9 anonim válasza:
Nálam is ugyanez volt írva, semmi pontos érték, csak hogy <3mm. Nem tudsz mást tenni, minthogy örülsz hogy kevesebb, és nem filózol azon, hogy de mégis mennyi vajon, úgysem tudod meg, csak ha elmész magánrendelésre, és ott rákérdezel konkrétan.
2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
Elsőnek elsiklott rajta a szemem,azt hittem nem is nézték a tarkóredőt,de így már jobban érzem magam.
2013. júl. 4. 11:30
3/9 anonim válasza:
A veszprémi kórházban is ezt csinálják Először én is arra gondoltam, hogy igazán leírhatták volna a pontos méretet, de utólag tényleg feleslegesnek tartom, hisz a lényeg úgyis ez. A babámnak nem lett baja :)
4/9 A kérdező kommentje:
Igen,a lényeg,hogy kisebb :)
2013. júl. 4. 11:56
5/9 anonim válasza:
De akkor hogy csinálják így meg a kombinált tesztet (mármint ha akarsz olyat)? Oda kellenek a pontos adatok?
6/9 A kérdező kommentje:
Nem csináltatok kombinált tesztet.
2013. júl. 4. 12:42
7/9 anonim válasza:
nekem győrben csak annyit írtak rá, hogy "normál tartományban".
8/9 anonim válasza:
OK, bocs, nekem annyira egyértelmű volt, hogy kellene(mármint kombinált), de így tényleg nem gond, hogy csak ennyit írtak rá.
9/9 A kérdező kommentje:
Semmi baj,gondolkoztam én is rajta,de a védőnő ma megnyugtatott és én is bízom abban hogy semmi gond nem lesz.Nem soká jön még sok vizsgálat,ott is kiderül a gond van.
2013. júl. 4. 13:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!