Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt valaki, akinek a...

Van itt valaki, akinek a tarkóredő nagyságához nem írtak pontos értéket a leletre, csak azt hogy : <3mm?

Figyelt kérdés

A védőnő azt mondta,hogy kórház válogatja,hogy ráírják-e az értéket vagy sem.

Kicsit zavar hogy nem tudom,hogy mégis mennyi.

12 hkm

2013. júl. 4. 11:15
 1/9 anonim ***** válasza:
Nálam is ugyanez volt írva, semmi pontos érték, csak hogy <3mm. Nem tudsz mást tenni, minthogy örülsz hogy kevesebb, és nem filózol azon, hogy de mégis mennyi vajon, úgysem tudod meg, csak ha elmész magánrendelésre, és ott rákérdezel konkrétan.
2013. júl. 4. 11:18
 2/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm:)

Elsőnek elsiklott rajta a szemem,azt hittem nem is nézték a tarkóredőt,de így már jobban érzem magam.

2013. júl. 4. 11:30
 3/9 anonim ***** válasza:
A veszprémi kórházban is ezt csinálják Először én is arra gondoltam, hogy igazán leírhatták volna a pontos méretet, de utólag tényleg feleslegesnek tartom, hisz a lényeg úgyis ez. A babámnak nem lett baja :)
2013. júl. 4. 11:43
 4/9 A kérdező kommentje:
Igen,a lényeg,hogy kisebb :)
2013. júl. 4. 11:56
 5/9 anonim ***** válasza:
De akkor hogy csinálják így meg a kombinált tesztet (mármint ha akarsz olyat)? Oda kellenek a pontos adatok?
2013. júl. 4. 12:39
 6/9 A kérdező kommentje:
Nem csináltatok kombinált tesztet.
2013. júl. 4. 12:42
 7/9 anonim ***** válasza:
nekem győrben csak annyit írtak rá, hogy "normál tartományban".
2013. júl. 4. 12:49
 8/9 anonim ***** válasza:
OK, bocs, nekem annyira egyértelmű volt, hogy kellene(mármint kombinált), de így tényleg nem gond, hogy csak ennyit írtak rá.
2013. júl. 4. 12:53
 9/9 A kérdező kommentje:
Semmi baj,gondolkoztam én is rajta,de a védőnő ma megnyugtatott és én is bízom abban hogy semmi gond nem lesz.Nem soká jön még sok vizsgálat,ott is kiderül a gond van.
2013. júl. 4. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!