B.Nikol kérdése:
11+5 hetesen a tarkóredő 2 mm az jó?
Figyelt kérdés
Kérdésem, hogy 11+5 hetesen voltam (ma) 12 hetes UH-n! A kicsi CRL: 56 mm az NT 2 mm ! A méretek alapján 12 hét 1 napos! Nagyon bunkó volt a vizsgáló hölgy, mert mikor megtudta, hogy jövőhéten megyek fizetős 4D-re és DOWN szűrésre, akkor közölte, hogy most mért jöttem hozzá?! Én erre, azért mert ez SZTK alapon jár és a magánorvosom mondta, hogy mennyek és az eredményt rögtön vigyem neki, mert ott dolgozik a kórházban! 5 perc alatt lerendezett és semmit nem mondott én meg kérdezni nem mertem, mert ki volt írva, hogy ne zavarjuk a vizsgáló személyt kérdésekkel! A magándokim közölte, hogy minden rendben van és jók az értékek! Szerintetek, ha jövőhéten megyek a 4D-re ott nagyobb értéket fogok kapni az NT-re vagy kisebbet! A fiamnál 12+3 hetesen volt az NT 1,4 mm! Csak ezért izgulok igazából, hogy ekkora a különbség! Lehet, hogy kicsit már túl lihegem, de nagyon szeretném, hogy ne legyen semmi baja, azt nem bírnám ki! Köszönöm előre is! Bocs a helyesírásért, de most is itt csüng rajtam a gyerek és gyorsan gépelek!2013. ápr. 10. 20:24
1/5 anonim válasza:
Ez melyik kórház? Engem csak ez érdekelne!
3/5 A kérdező kommentje:
Igen írták, hogy orrcsont látható! A kórház nevét én nem szeretném kiírni! Remélem nem baj!
2013. ápr. 10. 20:28
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Félek, hogy a dühe miatt esetleg félre mérte az értéket a hölgy!
2013. ápr. 10. 20:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!