Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » S. O. S Be mernétek vállalni...

S. O. S Be mernétek vállalni a második babát akinek szintén sajnos a 12. heti ultrahangon 3,3 tarkóredő értéket mértek, úgy, hogy az első gyermek beteg?

Figyelt kérdés
Első gyermek sajnos beteg, és képtelen lesz önálló életre, nagyon szerettünk volna babát hosszú évek múlva sikerült is, de a 12. heti ultrahangon sajnos nála is 3,3 lett az érték! :( Nagyon meg vagyok ijedve, az orvosom azt mondta meg kellene szakítani a terhességem. Az első gyermeknél sok fajta vizsgálaton átestünk és eredményeink utána rendben voltak! Mit csináljak rengeteget sírok miatta.

2013. szept. 7. 15:30
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Tudom ez nem ugyanaz,mint amit te leírtál ,de nekem pajzsmirigytúlműködésem van,úgy szültem 3 gyereket ,és nekem a doki azt mondta 24 hetesen h a babát el kellett volna vetetnem ,és ha előbb megyek akkor ő megcsinálta volna,mert h ugyis beteg lesz fogyatekos v vizfeju lesz..persze egyik sem lett ma már 8 éves makk egeszséges semmi baja,a másodiknál is ugyanezt mondta a doki ingyen elvetették volna ,de ott sem lett semmi baja a gyereknek,csak 'annyi' h koraszülött lett 34 hétre ,de semmi baja ő is makk egészséges ma már 7 eves..a harmadiknál több dokinál is jártam mindegyik azt írta a papírra h el kell vetetni...volt amelyik azt mondta mikor azt mondtam neki h a tobbi is egeszseges lett,h : addig jár a korsó a kútra ,míg el nem törik.. :( de persze ő is egeszséges lett ma már 5 eves semmi baja :-) :-) tudom ez nem olyan ,mint a te történeted ,de itt én nem hallgattam az orvosokra..de amúgy nálam 5 orvosból 1 mondta h egészséges lesz a baba...sajnálom a babádat :( ja es mégvalami ,mivel az első két babánál a születéskor magas pajzsmirigy funkciót mértek ezért egy hónapos korukig gyógysuert kellett kapniuk,de aztán minden rendben lett semmi gond azóta és nemis lesz azt mondták ,ez csak az anyai hormonoktól volt..viszont az endokrinológus a harmadik gyerekre is 100% ra mondta h ugyanaz lesz nála ,mint az első kettőnél..azt mondta tuti!! Mivel levette szülés előtt a trackot és ebből gondolta! De a harmadiknak még ennyi baja sem volt :-) semmi az ég világon ,még a gyogyszer sem kellett neki..haza is mehettünk 6 nap múlva a kórházból..furcsa is volt h olyan hamar,mert a többivel ket hetet tuti bent voltam...ezt még az orvosok is felírták h a harmadik babánál nem kellett gyógyszer ,mert ők biztos voltak benne h kell majd!! Mégegyszer sajnálom a babádat
2014. márc. 3. 17:15
 22/23 anonim ***** válasza:
Én már az elsőt sem tartottam volna meg, sajnálom...
2022. szept. 4. 18:25
 23/23 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Ha esetleg még ide tévednél. Lett azóta még babátok?
okt. 5. 17:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!