Ti mernétek így babát vállalni? 20 éves vagyok, a párom 30.2 éve élünk együtt Németországban.
Németbe élek , fél éves a kislányom ! NEM mindegy , hogy dolgoztál vagy sem , és természetesen az se mindegy , hogy mennyit kerestél! Családi pótlék havi 184 € , minimálbér után 300 € egy hónapba a baba születése után , és csak egy évig!
Csak azért , hogy a "Németországba kapsz , nem is keveset " hozzászólás értéki értemet kapjon ! Havi 484 € itt nem olyan sok , legalábbis nekem a gyerekre ! Havi 100 € elmegy a palusra , sajna tápszerre is kell , megint egy 100as havonta , és ezek a kis édes törpék úgy nőnek mint a gomba , állandóan ruhát kell venni ! Oltást , nem mindent fizet a biztosító , 40-50 ercsi volt az is , 3x .
Vállaljatok babát , mert ennél csodálatosabb dolog nincs is a világon, tanulni ráérsz ( szerintem )
Az anyagi részét azért írtam le , mert a hátamon álla szőr , mikor valaki úgy állítja be a külföldi dolgokat , ahogy az nincs ! Te aki megint csak németbe élsz , biztosan tudod , mondod , hogy "itt se kolbászból van a kerítés "
Sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!