Be mernétek vállani a babát?
Persze nem azt kérem, hogy döntsetek helyettem, csak véleményekre vagyok kíváncsi!
Szóval nem tervezett baba nyilván. A párommal 1,5 éve vagyunk együtt. Nagyon jól megvagyunk úgy érzem! Most keresünk Pesten albérletet. Az összes bevetelünk olyan 200.00 körül lesz, ami megmarad. Ebből albérlet, ami itt Pesten egyre drágább. A gyerek 1 éves koráig biztos nem tudnék dolgozni, szülők messze laknak. És anyagilag se nagyon tudunk rájuk támaszkodni!
Nekem kevés info, baba holmik meglennenek, megtakarítás? Csaladi juttatások beleszámolva? Gyedet kapsz? Állandó állapot ez a keves összeg vagy ha te dolgozol jelentősen megnő a bevétel?
Erre amit leírtál en nem hoztam volna ossze a babát. De ha mondjuk ez az összeg egy ev utan nőhet, akkor kihúznam addig, esetleg hamarabb visszamennek dolgozni.
Az anyagi helyzet viszonylag gyorsan változhat, nem arra alapoznak a gyerek eletet, kiveve ha tudom hogy ez nem nagyon fog változni belátható időn belul, mert pl nincs olyan végzettségem nyelv tudásom tehetségem stb amivel előbbre jutunk......
Kicsit pontosabban fogalmazz! Mi után marad ennyi? Már levontad az albérletet a rezsivel együtt?
Mert akkor nem rossz.
Szia!
Hasonló helyzetben vagyunk, mint Ti, vagyis annyi különbséggel, hogy albérlet fizetése után nekünk több marad, olyan 290 körül, meg van még a számlánkon félretett pénz.
Ha a 200 ezer ft marad az albi után abból hárman kijöttök. Nem nagy lábon, de meg lehet oldani. Félretenni sanszos, hogy nem fogtok tudni semmit. :/ Mi is még albérletben vagyunk, de várunk a babával még, mert ha nagyobb albiba mennénk az sok pénzt elvinne. Jelenleg próbálunk jobban fizető munkahelyet találni.
"Szerintem ha egy baba megfogant annak oka van"
ja nem tudnak vékdezeni:)
Az összes bevetelünk olyan 200.00 körül lesz, ami megmarad. Ebből albérlet
vagyis kaptok 200öt ketten, és abból albi?
aha albi min. egy 100as, gyerekkel kb lehetetlen találni + rezsi és éhenhaltok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!