Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Be mernétek vállani a babát?

Be mernétek vállani a babát?

Figyelt kérdés

Persze nem azt kérem, hogy döntsetek helyettem, csak véleményekre vagyok kíváncsi!

Szóval nem tervezett baba nyilván. A párommal 1,5 éve vagyunk együtt. Nagyon jól megvagyunk úgy érzem! Most keresünk Pesten albérletet. Az összes bevetelünk olyan 200.00 körül lesz, ami megmarad. Ebből albérlet, ami itt Pesten egyre drágább. A gyerek 1 éves koráig biztos nem tudnék dolgozni, szülők messze laknak. És anyagilag se nagyon tudunk rájuk támaszkodni!

2016. febr. 4. 20:50
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
55%
Vállaljátok be a gyereket nyugodtan.Télleg a hírekbe is mondják,hogy pesten elszaladnak az árak,és legdrágább,a lakás,albérlet
2016. febr. 4. 21:12
 2/19 anonim ***** válasza:
65%

Nekem kevés info, baba holmik meglennenek, megtakarítás? Csaladi juttatások beleszámolva? Gyedet kapsz? Állandó állapot ez a keves összeg vagy ha te dolgozol jelentősen megnő a bevétel?

Erre amit leírtál en nem hoztam volna ossze a babát. De ha mondjuk ez az összeg egy ev utan nőhet, akkor kihúznam addig, esetleg hamarabb visszamennek dolgozni.

Az anyagi helyzet viszonylag gyorsan változhat, nem arra alapoznak a gyerek eletet, kiveve ha tudom hogy ez nem nagyon fog változni belátható időn belul, mert pl nincs olyan végzettségem nyelv tudásom tehetségem stb amivel előbbre jutunk......

2016. febr. 5. 06:39
 3/19 anonim ***** válasza:

Kicsit pontosabban fogalmazz! Mi után marad ennyi? Már levontad az albérletet a rezsivel együtt?

Mert akkor nem rossz.

2016. febr. 5. 07:17
 4/19 anonim ***** válasza:
74%
Ha rezsi+albérlet után marad ennyi, akkor simán bevállalnám. Ha ebböl még lejön a rezsi+albérlet akkor kb 100000 marad, az nem valami sok, de még abból is kitudtok jönni ha nagyon ügyesek vagytok :)
2016. febr. 5. 07:57
 5/19 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem ha egy baba megfogant annak oka van. Mi sokkal vacakabb helyzetben voltunk,mikor terhes lettem. Főiskolások voltunk,koliban laktunk 1 éve voltunk együtt,akkor költöztünk össze. Mégis megtartottuk,párom dolgozott a főiskola mellett,és baba mellett is folytattuk a főiskolát, miután megszületett albérletbe költöztünk kb 15-160ezer volt az össz bevételünk,mégis mindig mindenünk meg volt.Azért nem vetetném el a gyerekem,mert mondjuk oda kell figyelni mire költök.
2016. febr. 5. 08:36
 6/19 anonim ***** válasza:
*150-160ezer
2016. febr. 5. 08:37
 7/19 anonim ***** válasza:
18%

Szia!

Hasonló helyzetben vagyunk, mint Ti, vagyis annyi különbséggel, hogy albérlet fizetése után nekünk több marad, olyan 290 körül, meg van még a számlánkon félretett pénz.

Ha a 200 ezer ft marad az albi után abból hárman kijöttök. Nem nagy lábon, de meg lehet oldani. Félretenni sanszos, hogy nem fogtok tudni semmit. :/ Mi is még albérletben vagyunk, de várunk a babával még, mert ha nagyobb albiba mennénk az sok pénzt elvinne. Jelenleg próbálunk jobban fizető munkahelyet találni.

2016. febr. 5. 09:09
 8/19 anonim ***** válasza:
80%

"Szerintem ha egy baba megfogant annak oka van"

ja nem tudnak vékdezeni:)

2016. febr. 5. 09:33
 9/19 anonim ***** válasza:
83%

Az összes bevetelünk olyan 200.00 körül lesz, ami megmarad. Ebből albérlet

vagyis kaptok 200öt ketten, és abból albi?

aha albi min. egy 100as, gyerekkel kb lehetetlen találni + rezsi és éhenhaltok!

2016. febr. 5. 09:36
 10/19 anonim ***** válasza:
24%
Azért ez nem igaz,úgy is összejöhet ha védekeznek,nem véletlenül van annyi nő aki babaára vár,és annyi meglepetés terhesség nem 100%osan a védekezésen múlik..
2016. febr. 5. 09:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!