Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ti be mernétek vállani ennyi...

Ti be mernétek vállani ennyi kötelezettséget egyszerre?

Figyelt kérdés
Előre is bocsi, kicsit hosszú lesz. Szóval van egy főállású munkahelyem, ahol papíron heti 40 órát dolgozok, de a valóságban ennél valamivel többet. Nagy könnyebbség viszont, hogy csak napi 5-6 órát vagyok az irodában, és a többi munkát otthon végzem el, akár késő este, vagy hétvégén, amikor éppen ráérek. Mellette részmunkaidőben egy másik cégnél doldozok vidéken, 8-tól kb. 4-ig, de erre is kell kb. 3 óra felkészülés otthon. Szeptembertől belekedzek egy újabb főiskolába, ami havi 3 napot vesz igénybe, meg persze azt az időt, amíg felkészülök a vizsgákra (erre a munkahelyem nem biztosít szabadnapot). Most pedig megkerestek egy ajánlattal: októbertől kellenék heti 5- 6 órában, szintén vidéken. Csak az a gond, hogy nem tudom, be merjem-e vállani, vagy már túl sok lesz. Gyerekem nincs, sajnos pillanatnyilag párkapcsolatom sem, ami sajnos így is fog maradni, ha minden percemet betáblázom. Ugyanakkor a pénz nem jönne rosszul. Hálás lennék minden kívülről jövő meglátásért, véleményért.

2014. szept. 7. 18:36
 1/7 anonim ***** válasza:
Boldog vagy?
2014. szept. 7. 18:49
 2/7 A kérdező kommentje:
Mármint a munkától? Nem. Mondjuk szeretem csinálni, és vannak pillanatok, mikor kifejezetten élvezem, de nem ez az életem értelme. Ha elvállalnám ezt a felkérést, attól egy kicsit se lennék boldogabb.
2014. szept. 7. 19:06
 3/7 anonim ***** válasza:

Általános kérdésként kérdem.

Boldog vagy most? Ma este

2014. szept. 7. 19:22
 4/7 A kérdező kommentje:
Huh, nehéz kérdés. Nem vagyok különösebben boldog, de rosszkedvű sem. Inkább olyan semmilyen. :)
2014. szept. 7. 19:37
 5/7 anonim ***** válasza:
Aki pénzmániás, az dolgozzon csak meg érte szépen!
2014. szept. 7. 20:09
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem tartom magam különösebben pénzmániásnak, inkább csak rossz szakmát választottam, ami nem fizet túl jól. Viszont nagyon szeretnék elköltözni az albérletből egy saját lakásba, ahhoz meg ugye nem kevés pénz kéne.
2014. szept. 7. 21:27
 7/7 Bogcsa2000 válasza:
akkor vállad be ha úgy érzed van elég időd rá és nem terhel le teljesen
2014. szept. 9. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!