Ti be mernétek válallni egy 5km-es sétát 38 hetes terhesen?
5 km azért az nem olyan sok! 30-45perc kb.
én bevállalnám, bár én alapból majdnem mindenhova gyalog megyek :)
Én simán vállalnám, 36 hetes vagyok és abszolút jól érzem magam. De nagyon egyéni, ha bírod akkor nyugodtan.
Elindulnék jó időben háths meg kell állni meg amúgy sem futok már, de szerintem 1 óra alatt nagyon lassan is oda lehetne érni.
En bevallalnam, de az is igaz, hogy en napi 6-8 kilometert setalok igy a terhesseg vege fele is. A futassal lealltam es felido ota napi 5 km-es setaval helyettesitem a futast, plusz ezen kivul a szokasos napi utvonalam adja a maradek 2-3 kilometert. Harmadik baba, regebben is igy csinaltam.
Ezzel arra celzok, hogyha hozza vagy szokva, akkor menni fog mindenfele erolkodes nelkul, szerintem ez nem egy extrem tavolsag a terhesseg vegen sem annak, aki aktiv.
Nyilvan ha lenne valamilyen kulonos problemad, ami akadalyoz a mozgasban (mint egy-ket korabbi valaszolo irta), akkor nem menne ez a seta, de akkor eszedbe sem jutott volna szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!