Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti be mernétek válallni egy...

Ti be mernétek válallni egy 5km-es sétát 38 hetes terhesen?

Figyelt kérdés
Holnap fociedzésre kellene vinni a fiamat de a férjem nem lesz itthon.muszáj lenne mennie mert vasárnap már meccse lesz és holnap kapná meg a ruhát.nem tudom be merjem e vállalni a sétát.minden nap kb 1 km-ert sétálok.
2018. szept. 9. 13:16
1 2 3
 11/25 babyboom567 ***** válasza:
45%
Mondjuk én hívnék taxit egy ilyen fontos dolog miatt.
2018. szept. 9. 14:06
 12/25 anonim ***** válasza:
62%

5 km azért az nem olyan sok! 30-45perc kb.

én bevállalnám, bár én alapból majdnem mindenhova gyalog megyek :)

2018. szept. 9. 14:07
 13/25 anonim ***** válasza:
67%
11es nem midenhol van ám taxi..
2018. szept. 9. 14:28
 14/25 anonim ***** válasza:
65%

Én simán vállalnám, 36 hetes vagyok és abszolút jól érzem magam. De nagyon egyéni, ha bírod akkor nyugodtan.

Elindulnék jó időben háths meg kell állni meg amúgy sem futok már, de szerintem 1 óra alatt nagyon lassan is oda lehetne érni.

2018. szept. 9. 14:28
 15/25 anonim ***** válasza:
68%

En bevallalnam, de az is igaz, hogy en napi 6-8 kilometert setalok igy a terhesseg vege fele is. A futassal lealltam es felido ota napi 5 km-es setaval helyettesitem a futast, plusz ezen kivul a szokasos napi utvonalam adja a maradek 2-3 kilometert. Harmadik baba, regebben is igy csinaltam.

Ezzel arra celzok, hogyha hozza vagy szokva, akkor menni fog mindenfele erolkodes nelkul, szerintem ez nem egy extrem tavolsag a terhesseg vegen sem annak, aki aktiv.

Nyilvan ha lenne valamilyen kulonos problemad, ami akadalyoz a mozgasban (mint egy-ket korabbi valaszolo irta), akkor nem menne ez a seta, de akkor eszedbe sem jutott volna szerintem.

2018. szept. 9. 14:30
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
En nagyon setalos vagyok, siman. De, hogy te mit birsz azt csak te tudod nem a vadidegenek.
2018. szept. 9. 14:56
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Én bevállaltam. Aznap éjjel beindult a szülés :) :) :)
2018. szept. 9. 15:03
 18/25 anonim ***** válasza:
27%
Sokan nem vállalják be,emrt a bab bármikor jöhet.Ha birod mennyél ameddig nem szülsz meg
2018. szept. 9. 15:10
 19/25 anonim ***** válasza:
Tőled függ. Én a 37. héten még tudtam menni ennyit, aztán ahogy teltek a hetek, már nem.
2018. szept. 9. 16:09
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Én első terhességnél 36 hetesen túráztam. Másodiknál meg 30 hetesen is úgy begorcsoltem, volt hogy utcai padra doltem le. Szóval neked kell tudni, hogy vagy.
2018. szept. 9. 16:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!