Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Frontint lehet szedni terhesen?

Frontint lehet szedni terhesen?

Figyelt kérdés

Nem jött meg a menszeszen és lehetséges hogy terhes vagyok.

Néha hogyha nagyon kimerült és stresszes napom van szorongani kezdek és beveszek 1 frontin nyugtatót és attól jobban vagyok.Valahol azt olvastam régebben hogy terhesen is lehet szedni ilyen rendszertelenül, mint ahogyan én alkalmazom.Valakinek szüksége volt rá?

2011. márc. 20. 13:43
 1/5 anonim ***** válasza:
Inkább ne szedd,főleg ne orvos felügyelete nélkül!Ha stresszes a napod ajánlom inkább a gyógyteákat,de ne szedj erős nyugtatókat,ha nem szükséges.Gondolok itt szorongásra,depresszióra vagy pánikbetegségre!De keresd fel a kezelő orvosod,aki kiírta neked a bogyót.Esetleg még HOVA tablettát is szedhetsz...érdeklődhetsz gyógyszerészektől is,hogy mit lehet szedni és mit nem!Addig is tedd félre a frontint,amíg ki nem derül,hogy valóban terhes vagy e.
2011. márc. 20. 16:07
 2/5 anonim ***** válasza:
en nem szednem, meg egy tablettat se vennek be belole, benne van az utmutatoban hogy terhesseg alatt kontraindikalt, vagyis nagyon nem ajanlott. ha mar mindenkeppen kell valamilyen nyugtato, bar ha terhes vagy jobban teszed ha nem idekeskedsz, akkor inkabb homeopatiaval probalkozz
2011. márc. 20. 16:09
 3/5 anonim ***** válasza:
Én a terhességem elején szakorvost kérdeztem, azt mondta szigorúan tilos az egész terhesség alatt. Javasolta a kineziológiát, nekem bevált.
2011. márc. 20. 20:38
 4/5 anonim ***** válasza:
Benzodiazepin származékot (pl Frontin, xanax) SZIGORÚAN TILOS terhesség alatt szedni!!!
2011. márc. 20. 22:21
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszotokat,hasonlóképp gondoltam én is.Nekem többet ér a gyerekem egészsége minthogy még én betegítsem meg Őt.
2011. márc. 21. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!