Terhesen - szexéhesen? Megbuggyantam, vagy más is van így vele?
Elképesztő módon kívánom a szexet, amióta a második babámat várom (az elsővel nem volt ilyen). Hiába vagyunk együtt a férjemmel 1-2 naponta, van hogy az sem elég. Aki hasonló cipőben jár: segít magán, vagy kivárja az együttléteket?
Van kellemetlen része is: a terhesség miatt (17. hét) nagyon megduzzad az egész berendezés odalent, van hogy egy fél napig is fáj szeretkezés után. :(
Egyáltalán nem vagy buggyant. Én 32 hetes vagyok és minden nap kívánom a szexet, de sajnos a férjem 13 órát dolgozik minden nap, így néha kénytelen vagyok magamon segíteni, mert nem akarom "leterhelni". Eléggé körülményes a szex, mert nagyon nagy a pocim. :)
Viszont pont múlt héten volt, hogy 3 szabadnapja is volt. Hát kihasználtam és egyik nap 2x is rámásztam. Remélem változni fog, mert pont most fog Németországban dolgozni és csak karácsonyra jön haza. :(
es hova tovabb annal inkabb kivantam
eleinte feltettuk a babat, nem mertuk csak mar akkor amikor egyikunk se birt magaval,de aztan meg a 39-dik hetig is voltunk egyutt, es azota is csak a joslok miatt nem megy
39+5 hkm
Köszi mindenkinek a választ.
A másik "problémámra" is tud valaki valamit mondani? Miért dagad meg ilyen fájdalmasan? A sima guggolás sem esik jól, érzem hogy feszül a gátamnál.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!