Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 7+3 naposan CRL 8.7 az nagyon...

7+3 naposan CRL 8.7 az nagyon kicsi?Szívhang van!

Figyelt kérdés
Pénteken voltam UH-n SZTK-ba, és CRL 9.5-t mértek, kereken 7 hetesnek felelt meg azt mondtàk, és pont 7 hetes voltam. Ma elmentem megint, de most a Czeizelbe ( mert kicsit bepànikoltam valamin),ahol meg 8.7-t mértek, és ott is az volt a fotóra írva, hogy pont 7 hetesnek felel meg, pedig ma 7+3 vagyok.
jan. 27. 13:24
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:

Fiam 7+1-nél 11mm volt, Lányom 7+3-nál 13mm

Szerintem a majdnem 9 és a 9,5 se akkora eltérés, hogy aggódni kelljen.

jan. 27. 13:26
 2/23 anonim ***** válasza:
68%

Kedves, még mindig ezen pörögsz?

OK

A google szerint már 13mm kellene legyen. Most jobban érzed magad?

Tudom, hogy mindenki aggódik az elején, aki nem az tuti hazudik. De ez már kezd túlzás lenni.

Írhatnám azt is, hogy jaj ez nem lesz jó, mert kezd összemenni az embrió.... ez is jó érzés?

De van eszünk, amit lehet használni. Tized mm az eltérés, ami kb egy pixel a képernyőn...annyival odébb húzta a kurzort a doki.

Egyebként mit szeretnél hallani?

Minden ok ne aggódj? Úgy is aggódsz és kattogsz.

Engedd el, mert ő sem marad veled? -ez a válasz sem felelne meg neked.

Beszélj a férjeddel, mert ez így nagyon nem jó. Menj szakemberhez, ha már az első 2-3hétben ennyire nem bízol a dokiban, aki nyilván jelezte volna, ha a gond van, akkor kiben fogsz bízni? Kinek fogsz hinni?

Baromi ritka, ha a nagykönyv szerint zajlik egy terhesség. Az elején a mérési hiba meg elég nagy, hiszen pár mm-ről beszélgetünk.

Foglalkozz a másik gyerkőcöddel, tereld a gondolataid, mi innen úgysem tudunk segíteni. De ha megírod, mit szeretnél hallani, szívesen írok én is olyan választ. Anya vagy már, ennél nagyobb önkontrollodnak kellene lennie.

jan. 27. 13:53
 3/23 A kérdező kommentje:
Azt szeretném hallani, hogy minden rendben lesz!
jan. 27. 14:01
 4/23 A kérdező kommentje:
És legyen is így!
jan. 27. 14:02
 5/23 anonim ***** válasza:

anyáááám.

Azt szeretnéd, hallani, tessék: Minden rendben lesz.

Legyen is így? várj, előveszem a varázspálcám :D

Hány éves vagy? 13?

jan. 27. 14:05
 6/23 anonim ***** válasza:
75%

Ha megszületik se mondhatja senki, hogy minden rendben lesz. Csak az aki a jövőbe lát.

Egyébként írtuk a másik kérdésnél is, hogy nyugodj meg, rendben van. Na de hogy rendben is lesz? Azt a jósok tudják megmondani. Azért ne legyél ennyire butus.

jan. 27. 14:09
 7/23 A kérdező kommentje:

Igen, megrekedtem a 13 éves szinten amúgy.

Nem túl jól kezelem, hogy nem tudom, mi lesz, pedig nagyon szeretném Őt, és így két vetélés után meg 43 évesen már mindenre is van esély!

jan. 27. 14:17
 8/23 anonim ***** válasza:
68%
Az idegeskedés is árthat, szóval tényleg próbálj kicsit összeszedettebb lenni.
jan. 27. 14:52
 9/23 A kérdező kommentje:
Most amiatt van para, hogy nem fejlődik jól. Kész vagyok magamtól!!!
jan. 27. 14:58
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
Akármi is lesz, nem tudsz érte tenni semmit. Adj időt neki megerősödni és két hét múlva uh-n látni fogod, hogy milyen nagyot nőtt :) Ez vigyen előre! A stressz bizonyítottan árt, szóval nyugi legyen :)
jan. 27. 15:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!