Mensi alapján 7hét 5napos vagyok. Embrió szám egy crl:5,4 mm Szivhang volt, szívcső pulzált, Szerintetek nem kicsi?
Az első babánknál menzesz szerint 7+6 hetesen mentem először orvoshoz. Még nem volt szívhang,és 6 hetes terhességet állapítottak meg. A terhesség felére behozta azt a két hét lemaradást,és a menzesz szerint kiszámított szülés időpontja előtt 2 nappal született.
Ha van szívhang,ne aggódj.
6 hetesen 5-8 mm között teljesen normális. De ezt a google is megmondta volna neked. Az uh méret a lényeg, nem a mensi alapján számolt.
Ne stresszelj ilyeneken mert a 9 hónap végére kihullik a hajad.
Ne foglalkozz méretekkel, combcsont hosszúsággal stb.. Azzal foglalkozz ami fontos, márpedig amíg a dokid nem szól, hogy valamivel baj van, addig nem tartozik a fontos dolgok közé.
Nekem 7+6nál volt 5 mm, mondták h kicsi, de tudom h középidő után fogant. Azóta is szépen növöget, de mindig kisebb mint mensi szerint kéne lelnnie.
13hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!