Nagyon kicsi a szám, nem vékony, csak az átlagosnál keskenyebb, emiatt olyan hülyén nézek ki ha nevetek vagy ha vigyorgok, mosolygok. Nektek is voltak/vannak ilyen problémáitok? Csak azok válaszoljanak, akiknek igen!
Alapjáraton teljesen normálisan arcom van, de a szerkezete nem előnyös mosolygás szempontjából, főleg úgy, hogy picit pufibb is az arcom :( Emiatt komplexusaim vannak. Egy nagyon minimális felesleg van rajtam (162 cm 63 kg), ha 5-10 kiló lemenne, akkor az arcomon is lenne változás? Vagy hogyan lehetne ezt kompenzálni?
17L
Ha alapjaraton veve kis horcsog szad van, azon nem tudsz valtoztatni fogyassal. Egyebkent nekem is ilyen, vekonyak az ajkaim, maga a szajuregem is kicsi a szajnyilasommal egyutt. A formaja se szep.
Probalgattam ruzsokkal, ceruzakkal optikailag csalni, de nagyon eroltetetten nezett ki. A videokon jobban mutat.
Aztan arra jottem ra, hogy jo az ugy, ahogy van. Nem ruzsozok, nem nem emelem ki semmivel. Szolozsirt hasznalok, hogy mindig apolt legyen es kesz. Probalom a szemeimre terelni a hangsulyt, legalabb azok szepek. Erosen spiralozok, szemceruzat hasznalok.
Ettol fuggetlenul elfogadtam, tudok onfeledten nevetni es mosolyogni, meg ha nem is a legszebben a vilagon.
Kell egy kis ido, mig elfogadod igy magad.
Tudom, nekem is evekbe telt, es a mai napig irigy vagyok a dus szaju, szep mosolyu nokre. De ez van, ezt dobta a gep. Elkell fogadni, valtoztatni ugyse tudsz rajta.
Hangsulyozd helyette a szemed, probalgasd a szineket, spiralokat, csillamokat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!