Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 21 éves vagyok, hirtelen...

21 éves vagyok, hirtelen fogytam 5 kilót, és amúgy is vékony voltam (174/58), de most még inkább, és az amúgy is kicsi melleim (70/A) is lejjebb mentek, sőt megereszkedtek és lógnak. Mit tudok ezzel kezdeni hogy vissza csináljam?

Figyelt kérdés
Kiderült hogy glutén érzékeny vagyok, ezért pár hónapja nem eszek semmiféle kenyeret, péksüteményt, mert a gluténmentes termékek nagyon drágák. Ennek köszönhetem hogy hirtelen ledobtam 5 kilót, szóval most még soványabb vagyok, és ez történt a melleimmel....valami tanács hogy tudnám "visszavarázsolni" és feszesebbé tenni őket? Köszönök minden választ!

2015. febr. 28. 17:59
 1/5 anonim ***** válasza:
A mell java része zsírszövet, tehát a fogyás/hízás hatással van a méretére. Fogytál, értelemszerűen kisebb lett az is. Fel kell szedned pár kilót, az is helyre fog jönni.
2015. febr. 28. 18:05
 2/5 anonim ***** válasza:

Én is lisztérzékeny vagyok, 23 éves. Én is lefogytam, miután elkezdtem a gluténmentes diétát, mikor elkezdtem dolgozni (fizikai munka), még tovább fogytam. Nekem az segített a hízásban, hogy nem tartottam 100%-osan a diétát, illetve sok üdítőt, teát, narancslevet, rágcsálnivalót fogyasztok (chipsek, kölesgolyó, nyáron sok gyümölcs). Ha abszolút nem tudod megvenni a gluténmentes termékeket, az elég nagy baj, legalább süss magadnak néha kenyeret vagy zsemlét, én ezekből is sokat eszek, igaz, drága, de Ausztriában jókat lehet kapni egész nomális áron (én határ mellett lakom, így mindent ott veszek).

A melleid pedig majd helyre fognak jönni, ha visszahízol.

2015. febr. 28. 19:01
 3/5 A kérdező kommentje:
Szóval azt mondjátok hogy ha elkezdek vissza hízni, akkor a melleim is vissza "nőnek", és nem fognak többé lógni? Mert én úgy tudom, de persze lehet rosszul, hogy a mellem az ahonnan ugye először fogyok, és az utolsó ahova vissza hízok, főleg hogy én hajlamos vagyok az oldalamra és fenékre hízni....tehát legfőképp az érdekelne hogy a lógás ellen mit tegyek, mert nagyon megereszkedtek...?
2015. febr. 28. 19:20
 4/5 anonim ***** válasza:
Lógás ellen azt teheted, amit leírtunk: visszaszeded a leadott kilókat, hogy újra "kitöltse" valami a melled. Az pedig hülyeség, hogy oda hízol utoljára.
2015. febr. 28. 19:42
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia, én is így jártam lefogytam egy kicsit...aztán elkezdtem enni és visszahíztam, de minden a combomra ment vissza!! Akkora combom lett, a felső testrészemre egyáltalán nem ment semmi. A fenekem is nagy lett, szétreped a bőröm is és azóta is látszik. Szóval vigyázz ezzel a visszahízassal...
2015. febr. 28. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!