7+3 naposan CRL 8.7 az nagyon kicsi?Szívhang van!
Figyelt kérdés
Pénteken voltam UH-n SZTK-ba, és CRL 9.5-t mértek, kereken 7 hetesnek felelt meg azt mondtàk, és pont 7 hetes voltam. Ma elmentem megint, de most a Czeizelbe ( mert kicsit bepànikoltam valamin),ahol meg 8.7-t mértek, és ott is az volt a fotóra írva, hogy pont 7 hetesnek felel meg, pedig ma 7+3 vagyok.jan. 27. 13:24
21/23 A kérdező kommentje:
Köszi 🥰
jan. 28. 09:47
22/23 anonim válasza:
Szia! Minden a legnagyobb rendben van a babáddal. Olyan durvàk itt a kommentelők. Ne is hallgass rájuk. Pihenj sokat, szedd a vitaminokat, filmezz, nyugizz. Nehany ilyen rázós heten meg tul kell lennetek de minden rendben lesz!
23/23 A kérdező kommentje:
Köszi 🥰
jan. 29. 10:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!