Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 7+3 naposan CRL 8.7 az nagyon...

7+3 naposan CRL 8.7 az nagyon kicsi?Szívhang van!

Figyelt kérdés
Pénteken voltam UH-n SZTK-ba, és CRL 9.5-t mértek, kereken 7 hetesnek felelt meg azt mondtàk, és pont 7 hetes voltam. Ma elmentem megint, de most a Czeizelbe ( mert kicsit bepànikoltam valamin),ahol meg 8.7-t mértek, és ott is az volt a fotóra írva, hogy pont 7 hetesnek felel meg, pedig ma 7+3 vagyok.
jan. 27. 13:24
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Igen, igazad van. Lehet, hogy fejlődik, lehet, hogy nem. Nem tehetek semmit, csak imàdkozhatok!
jan. 27. 17:06
 12/24 anonim ***** válasza:
43 éves létedre elég gáz ez a viselkedés.
jan. 27. 17:31
 13/24 A kérdező kommentje:
Ebben mi a gáz? Két vetélés után + a koromnàl fogva érthető módon paràzok, mint állat, és ez a 8.7 CRL így kicsit mellbe vágott a 9.5 után...De most elengedtem a félelmet, mert semmit sem tehetek. Remélem szépen fejlődik!De, ha nem, azt is el kell majd viseli és abból is fel kell àllni.
jan. 27. 17:36
 14/24 anonim ***** válasza:

Ilyenkor annyira picik, hogyha csak 1 pixellel arrébb húzza a kurzort, már az is számít. Ezért szoktak többet várni, mert ugyanazon a helyen 2-3 hét után már látványosan látszania kell a különbségnek.

Ha meg nem fejlődik, akkor ez van. Elhiszem, hogy szeretnéd, de a 12. hétig el kell fogadni, hogy bármi lehet. Sajnos ez is.

jan. 27. 19:42
 15/24 anonim ***** válasza:
De az embrió pulzál? El kezdett működni a szíve?
jan. 27. 20:48
 16/24 anonim ***** válasza:
Szorítok, hogy minden rendben legyen!
jan. 27. 21:04
 17/24 anonim ***** válasza:

2 vetélés és számtalan kémiai után 39 évesen megfogant az utolsó terhességem. Iszonyú magas hcg szintel,7. Héten vérzéssel rengeteg izgulással,a dokit kiborítottam🤣de eljutottunk a 12 .hétig ahol negatív uh és negatív prena

Majd újra vérzés aztán a karácsonyt bent töltöttem a kórházba aztán 37. Hétre megszületett a kislányom

Szóval értem amit írsz de ezé egy fa..ság hogy 0.8 mm hisztizel ami tényleg egy szimpla elmérés. De hidd azt hogy elhalt akkor talán örülni fogsz a 12. Héten.

jan. 27. 21:14
 18/24 A kérdező kommentje:
15-ös, igen persze, szép szabályos szívverése van és a petezsàk szabályos
jan. 27. 21:51
 19/24 A kérdező kommentje:
17-es, nem a 0.8 mm-en, hanem hogy azóta 3 nap eltelt, és kisebbet mértek. De mindegyis.
jan. 27. 22:38
 20/24 anonim ***** válasza:

15-ös vagyok.

Szerintem, ha él, dobog a szíve, akkor nincs ok aggodalomra. Ha megállt volna a fejlődésben, nem verne a szíve. Ha tényleg összement volna, azt jelenzené, hogy sorvad.

Egyszerűen csak elmérték. Az is elég, ha nem úgy helyezkedik, vagy egy mm-t arrébb kattint az orvos.

jan. 28. 07:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!