Baj lehet? Pár hete a nőgyógyász elküldött hüvelyi ultrahangra, mert még kicsi a baba és nem látja.
Ma voltam. Előszőr az embriót se látták.
Azt írták a papírra hogy 22,9mm-es, elnyúlt petezsák látható, benne embrió CRL:6,5mm.
Grav. S. 6+4
Szívhang még nincs. Egy hét múlva kell vissza mennem.
Nagyon aggaszt az elnyúlt petezsák és hogy nincs szívhang. Van ok az aggodalomra?
Probálok még reménykedni :(
Egy sima ultrahangon tudtam meg hogy babám lesz mert fájt a hasam. 3szor is láttak és nem mondták hogy a petezsák elnyúlt lenne :(
Pár hete küldött el az orvosod uh-ra? Akkor nagyon kicsi a 6 hetes méret! A szívhang még nem baj, hogy nincs, ha tényleg 6 hetes.
Mikor menstruáltál utoljára?
Május 5-én volt a rendes menstruációm.
Június 2-án pedig barnás folyásom volt.
Június 21én voltam egy spontán ultrahangon és a nőgyógyász 27-én látott. Azt mondta még pici a baba nem látja és mostanra kaptam uj időpontot a szívhang miatt, de sajnos még mindig nincs és a petezsák miatt is nagyon félek :( ez az első terhességem
Sajnos elvesztettem a babát :( Kedden voltam ultrahangon ahol már nem látták. Megállt a fejlődésben és felszívódott, már csak a szabálytalan petezsákot látták :(
Hétfőre kaptam időpontot műtétre :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!