A teszt pozitív, de a nőgyógyász nem látott semmit hüvelyi ultrahangal. Azt mondta vagy méhen kívüli terhesség vagy nagyon kicsi és még nem látni. Mire számíthatok?
A kérdésedet meg is válaszoltad!
Ez pontosan azért van m, mert a 4-5 hetes terhességnél még nemigen látható szívhang, legalábbis ritkán..
Gondolom visszahívott a dokid..Ezenkívül valóban lehet méhen kívüli, de az hamar kiderül..figyelj a vérzésekre, mivelm méhenkívüli gyanus vagy , minden vérzéssel járó görcsnél azonnal kórház!!
Mikor jött meg az utolsó mensid?-onnan kell számolni a heteket..és annál lehet még fiatalabb a terhesség, mert lehet a peteérés nem pont félidőben volt.
Biztosan meg van az a baba, csak még ilyen korán hüvelyi UH-val sem lehet látni!
Drukkolok, ne idegeskedjetek!
Igyon palástfűteát a párod, az progeszteronpótló, erősíti a méhet, segíti a tapadást is!
Sok boldogságot, és CSAK pozitívan!
Szia! Tényleg még nagyon korai volt az uh. Tudom, hogy ilyenkor az idő nagyon lassan megy, de kitartás. Én hétvégén ajándékoztam meg a párom egy pozitív teszttel és már most alig bírok magammal, hogy mikor mehetek uh-ra.
Drukkolok, hogy minden rendben legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!