Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hányszor vizsgál meg "úgy" a...

Hányszor vizsgál meg "úgy" a nőgyógyász terhesség alatt? Hányadik héten?

Figyelt kérdés
2010. jún. 5. 18:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

szia!

engem 2szer vizsgált. kb. 8 hetesen, és úgy 36. hetesen kenetet vett.

2010. jún. 5. 18:28
 2/13 anonim ***** válasza:
Engem úgy 2havonta kb.
2010. jún. 5. 18:35
 3/13 A kérdező kommentje:
Értem,köszönöm,mert engem eddig csak 5 hetesen vizsgált,amikor is kiderült az egész aztán 6 hetesen kenetet vett,azóta mindíg kérdezi,hogy van-e panasz,de hál istennek nincs és ennyi,csak uh-okra járok be hozzá.Most mennem kell 25 hetesen de uh-ra.
2010. jún. 5. 18:36
 4/13 A kérdező kommentje:
A védőnő azt mondta,hogy ha nincs panaszom,nem baj,ha nem bolygat a doki,csak aggódom mi van ha kinyílik a méhszáj?Vagy azt mindenképpen érezném??
2010. jún. 5. 18:37
 5/13 anonim ***** válasza:
Azt érzenéd, feszítő fájdalommal jár. Meg az se mindegy, hogy a külső vagy a belső nyílik-e ki? Nyílt belső méhszáj nem okozhat elvileg galibát, csak a külső. Igazság szerint az jobb, ha nem néz mindig a doki....védett helyen van a pici, meg mittomén....de miután felnyúlt kenetet venni, még másnap is " érzékeny " volt , pedig problémamentes terhességem volt....
2010. jún. 5. 18:43
 6/13 A kérdező kommentje:
Köszi:-)))
2010. jún. 5. 18:46
 7/13 anonim ***** válasza:

Szió!

Én havonta járok a dokihoz, és minden alkalommal megvizsgál kézzel, hogy biztos zárva van-e a méhszáj, és eddig nem volt gond, nem is fájt soha. Szerintem jobb ha megnéz, nehogy baj legyen, ha kíméletesen vizsgál nem lehet semmi, gondold el, hogy elvileg lehet szexelni is, pedig az "durvább" behatolás, mint mikor a doki vizsgál, és mégsincs gond belőle. Feltéve, hogy problémamentes a terhesség.

Jó egészséget!

2010. jún. 5. 20:33
 8/13 anonim ***** válasza:

engem minden alkalommal megnézett úgy, mikor mentem hozzá (havonta)

37h km

2010. jún. 5. 22:02
 9/13 anonim ***** válasza:

Szia! Uh-al nézi a méhszájat, azon látni ha nyílik. Engem akkor vizsgált meg amikor először mentem hozzá terhesen (7 hetesen) meg szülés előtt 1 nappal amikor már 40 hetes és 6 napos voltam. :) 12 óra múlva meg is indult a szülés. Jól megvizsgált, alig bírtam leszállni a székről.

Egy 16 hónapos kislány anyukája.

2010. jún. 5. 23:03
 10/13 A kérdező kommentje:

Szóval akkor az uh-on látszik ha esetleg nyitva lenne???

Köszi a válaszokat.

2010. jún. 6. 10:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!