Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hányszor vizsgál meg "úgy" a...

Hányszor vizsgál meg "úgy" a nőgyógyász terhesség alatt? Hányadik héten?

Figyelt kérdés
2010. jún. 5. 18:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Engem is kb havonta megnéz amikor megyek hozzá, de ez így jó is mert nyugodtabb vagyok
2010. jún. 6. 12:51
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Én most váltottam orvost, mert egy elavult, öreg, de rutinos profhoz jártam. Ő mindig megvizsgált. Akihez átkerültem, az volt az első kérdésem, hogy Ő is minden alkalommal "turkál-e" (bocsi!!!). Azt mondta, hogy egy probléma mentes terhesség esetén 2-3 alkalommal vizsgál csak hüvelyen keresztül. (Első alkalom, 20. hét körül, 36 hét körül). Szerintem is ez a normális. A többit úgyis feltárja az ultrahangos vizsgálat.
2010. jún. 6. 15:46
 13/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.Szeretném,hogy minden rendben menjen,már kezdtem megijedni,hogy a dokival van baj.Bár az is igaz,hogy én magánrendelésre járok és mindig csak uh-ra,az elején volt úgy,hogy először vizsgált utána uh.De akkor ezek szerint úgyis mondani fogja,hogy időszerű lenne ha megvizsgálna rendesen is.

Szép napot!:-)))

2010. jún. 7. 08:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!